Rea!

Dermalogica MultiVitamin Power Serum 22 ml

  • Näringsrikt serum
  • 22 ml förpackning
  • För ansiktsvård

Dermalogica Multivitamin Power Serum är ett näringsrikt serum som är speciellt utformat för ansiktsvård. Serumet kommer i en praktisk förpackning på 22 ml och är perfekt för att ge din hud den extra näring den behöver. Med sin unika formula hjälper serumet till att förbättra hudens elasticitet och lyster samtidigt som det bekämpar ålderstecken och skyddar mot fria radikaler. Ge din hud en boost av vitaminer och näring med Dermalogica Multivitamin Power Serum.

628.00kr

  • ✅ Ger näring och återfuktar huden intensivt.

  • ✅ Innehåller kraftfulla antioxidanter som skyddar mot fria radikaler.

  • ✅ Reducerar synliga ålderstecken och förbättrar hudens elasticitet.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

  • ✅ Absorberas snabbt och ger en mjuk och jämn hudton.

Beskrivning

Dermalogica Multivitamin Power Serum - För en strålande hud

Dermalogica Multivitamin Power Serum är ett kraftfullt serum som är speciellt utformat för att ge din hud en boost av näring och fukt. Med en unik kombination av vitaminer och antioxidanter hjälper detta serum till att förbättra hudens struktur och lyster.

Fördelar med Dermalogica Multivitamin Power Serum

Dermalogica Multivitamin Power Serum erbjuder en rad fördelar för din hud. Här är några av de viktigaste: 1. Näringsrik formula: Serumet är berikat med en hög koncentration av vitaminer A, C och E, som är kända för sina antioxidativa egenskaper. Dessa vitaminer hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler och främjar cellförnyelsen. 2. Förbättrad hudstruktur: Serumet innehåller även en kombination av peptider och växtextrakt som hjälper till att förbättra hudens struktur och elasticitet. Detta kan bidra till att minska synligheten av fina linjer och rynkor. 3. Ökad lyster: Genom att tillföra fukt och näring till huden hjälper serumet till att ge en frisk och strålande hud. Det kan även hjälpa till att minska ojämn hudton och ge en jämnare hudstruktur.

Användning av Dermalogica Multivitamin Power Serum

För att få bästa resultat rekommenderas det att använda Dermalogica Multivitamin Power Serum på rengjord hud, morgon och kväll. Applicera några droppar av serumet på ansikte och hals och massera försiktigt in det i huden. Följ upp med din vanliga fuktighetskräm.

Sammanfattning

Dermalogica Multivitamin Power Serum är ett kraftfullt serum som ger din hud en boost av näring och fukt. Med sin näringsrika formula och antioxidativa egenskaper hjälper serumet till att förbättra hudens struktur och lyster. Genom att använda detta serum regelbundet kan du få en frisk och strålande hud. Prova Dermalogica Multivitamin Power Serum och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Dermalogica

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dermalogica MultiVitamin Power Serum 22 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram