Dr.Hauschka Revitalising Day Cream 30ml

  • Naturlig
  • Återfuktande
  • 30 ml

Dr. Hauschka Revitalising Day Cream är en naturlig och återfuktande dagkräm. Den är perfekt för dig som vill ge din hud en fräsch och ungdomlig lyster. Med sin formula som är baserad på naturliga ingredienser, hjälper den till att återfukta och vårda huden på djupet. Krämen kommer i en praktisk förpackning på 30 ml, vilket gör den perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Dr. Hauschka Revitalising Day Cream.

215.00kr

  • ✅ Dr. Hauschka Revitalising Day Cream är en naturlig ansiktskräm.

  • ✅ Innehåller växtbaserade ingredienser som stärker och återfuktar huden.

  • ✅ Passar alla hudtyper och ger en fräsch och strålande hud.

  • ✅ Skyddar huden mot yttre påfrestningar och fria radikaler.

  • ✅ Kan användas som en bas för makeup eller ensam för en naturlig look.

Beskrivning

Dr. Hauschka Revitalising Day Cream - En naturlig och effektiv dagkräm för din hud

Dr. Hauschka Revitalising Day Cream är en populär och högt efterfrågad produkt inom hudvård. Denna dagkräm är speciellt framtagen för att ge din hud en fräsch och ungdomlig lyster. Med sina naturliga ingredienser och effektiva formula är denna kräm ett utmärkt val för dig som vill vårda och skydda din hud på bästa sätt.

Naturliga ingredienser för optimal hudvård

Dr. Hauschka Revitalising Day Cream innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser som är kända för sina vårdande egenskaper. Bland dessa ingredienser finns bland annat rosenblomsextrakt, avokadoolja och sheasmör. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att ge din hud fukt, näring och skydd mot yttre påfrestningar.

Fuktgivande och skyddande egenskaper

Denna dagkräm är särskilt utformad för att ge din hud optimal fukt och skydd under hela dagen. Den absorberas snabbt och lämnar ingen oljig eller klibbig känsla på huden. Istället lämnar den din hud mjuk, smidig och väl återfuktad. Dessutom hjälper den till att skydda din hud mot fria radikaler och andra skadliga ämnen som kan påverka hudens hälsa och utseende.

En dagkräm för alla hudtyper

Dr. Hauschka Revitalising Day Cream är lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Den är dermatologiskt testad och fri från syntetiska dofter, färgämnen och konserveringsmedel. Detta gör den till ett säkert val för dig som vill undvika onödiga kemikalier och allergiframkallande ämnen i din hudvård.

Användning och resultat

Applicera Dr. Hauschka Revitalising Day Cream på rengjord hud varje morgon. Massera in krämen varsamt med cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Du kommer snabbt märka hur din hud känns mjukare, mer återfuktad och strålande. Med regelbunden användning kan du även uppleva en förbättring av hudens elasticitet och fasthet.

Sammanfattning

Dr. Hauschka Revitalising Day Cream är en naturlig och effektiv dagkräm som ger din hud optimal fukt, näring och skydd. Med sina naturliga ingredienser och skonsamma formula passar den alla hudtyper, inklusive känslig hud. Använd denna dagkräm regelbundet för att uppnå en fräsch och ungdomlig lyster i din hud. Beställ din Dr. Hauschka Revitalising Day Cream idag och ge din hud den vård den förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Dr.Hauschka

Butik

MEDS

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram