CurcuSym Boost 60 kapslar

  • Naturlig
  • Stärkande
  • Vitaminboost

Curcusym Boost är en naturlig och stärkande produkt som ger en vitaminboost till kroppen. Med sina 60 kapslar är det en praktisk och enkel lösning för att förbättra ditt välmående. Produkten är speciellt framtagen för att stärka immunförsvaret och ge extra energi. Med Curcusym Boost kan du ge din kropp de viktiga näringsämnena den behöver för att fungera optimalt. Ta hand om din hälsa på ett enkelt och naturligt sätt med Curcusym Boost.

229.00kr

  • ✅ Naturlig kosttillskott för immunsystemet och energinivåerna

  • ✅ Innehåller C-vitamin, zink och selen för ökad immunfunktion

  • ✅ Berikad med gurkmeja och ingefära för antiinflammatoriska egenskaper

  • ✅ Veganvänlig och fri från konstgjorda färgämnen och smaker

  • ✅ 60 kapslar per förpackning för en månads förbrukning

Beskrivning

CurcuSym BOOST innehåller ett unikt biotillgängligt extrakt av gurkmeja med bl a curcumin, som bidrar till normal funktion av leder, lever och matsmältningssystemet.Extraktet är flytande och vattenlösligt och tas upp i kroppen upp till 185 gånger mer effektivt än ett traditionellt gurkmejaextrakt. Det är också aktivt i kroppen under 24 timmar efter intag.Förutom curcumin innehåller CurcuSym BOOST även Vitamin C och D. Vitaminerna har en viktig betydelse för, musklernas, benstommens och broskets normala funktion. C- vitamin skyddar även våra celler mot oxidativ stress.OBS! i kapseln kan vitamin C separera från övrigt innehåll och ses som en ljusare massa vilket är helt normalt.

Ytterligare information

Butik

Apohem

Varumärke

Omnisym Pharma

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram