EasyFairy bambutandborste 6-9 år Lila

  • Bambutandborste
  • Ålder 6-9 år
  • Lila färg

Easyfairy bambutandborste är speciellt utformad för barn i åldern 6-9 år. Den är tillverkad av hållbart bambu och har mjuka borststrån som är skonsamma mot barnets känsliga tandkött. Tandborsten har en ergonomisk design som gör det enkelt för barnet att hålla och använda den självständigt. Den lila färgen gör tandborstningen rolig och lockande för barnet. Med Easyfairy bambutandborste kan du vara säker på att ditt barn får en effektiv och skonsam munvård.

35.00kr

  • ✅ Ekologisk tandborste för barn mellan 6-9 år.

  • ✅ Tillverkad av hållbart bambu och BPA-fri nylonborst.

  • ✅ Ergonomiskt handtag för enkel hantering.

  • ✅ Mjuka borststrån för skonsam rengöring av barnets tänder.

  • ✅ Lila färg och roligt mönster som tilltalar barnen.

Beskrivning

EasyFairy Bambutandborste för barn 6-9 år - Lila

EasyFairy Bambutandborste är den perfekta tandborsten för barn i åldern 6-9 år. Denna tandborste är tillverkad av hållbart bambu och är skonsam mot både barnets tänder och miljön. Med sin lila färg och ergonomiska design kommer den definitivt att locka barnets intresse för tandborstning.

Hållbarhet och miljövänlighet

EasyFairy Bambutandborste är tillverkad av 100% naturlig bambu, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ till traditionella plasttandborstar. Bambu är en förnybar resurs och växer snabbt, vilket gör att produktionen av dessa tandborstar har minimal påverkan på miljön. Dessutom är bambutandborsten biologiskt nedbrytbar och kan enkelt återvinnas.

Skonsam mot barnets tänder

Denna tandborste är speciellt utformad för att vara skonsam mot barnets känsliga tandkött och tänder. Borsthuvudet är mindre än på en vuxentandborste, vilket gör det enklare för barnet att nå alla tänder och rengöra dem ordentligt. Borststråna är mjuka och skonsamma, vilket minskar risken för skador på tandköttet.

Attraktiv design för barn

EasyFairy Bambutandborste kommer i en lila färg som är tilltalande för barn. Den har även en ergonomisk design med en bekväm greppzon som passar perfekt i barnets hand. Den attraktiva designen gör tandborstningen till en rolig och spännande aktivitet för barnet.

Sammanfattning

EasyFairy Bambutandborste är den perfekta tandborsten för barn i åldern 6-9 år. Dess hållbara och miljövänliga material gör den till ett utmärkt val för föräldrar som vill minska sin miljöpåverkan. Den skonsamma designen och attraktiva lila färgen gör tandborstningen till en rolig och spännande upplevelse för barnet. Ge ditt barn en hälsosam munvård med EasyFairy Bambutandborste!

Ytterligare information

Varumärke

EasyFairy

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EasyFairy bambutandborste 6-9 år Lila”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram