Rea!

Estelle & Thild BioMineral Lip Gloss Garden Party 3,4 ml

  • Estelle Thild
  • Biomineral Lip Gloss
  • Garden Party

Estelle Thild Biomineral Lip Gloss är en populär produkt inom sminkvärlden. Med en volym på 34 ml ger den dig långvarig glans och fukt till dina läppar. Den är berikad med naturliga ingredienser och är skonsam mot huden. Estelle Thild Biomineral Lip Gloss i färgen Garden Party ger dina läppar en vacker rosa nyans som passar perfekt för både vardag och fest. Med denna lip gloss kan du skapa en snygg och naturlig look som håller hela dagen.

159.00kr

  • ✅ Estelle Thild Biomineral Lip Gloss Garden Party är en läppglans.

  • ✅ Produkten innehåller 34 ml lip gloss.

  • ✅ Estelle Thild Biomineral Lip Gloss Garden Party är naturligt baserad.

  • ✅ Läppglanset ger en vacker färg och glans till läpparna.

  • ✅ Estelle Thild Biomineral Lip Gloss Garden Party är lämplig för känsliga läppar.

Beskrivning

Estelle & Thild Biomineral Lip Gloss Garden Party 34 ml - För vackra och naturliga läppar

Estelle & Thild Biomineral Lip Gloss Garden Party är en fantastisk produkt som ger dig vackra och naturliga läppar. Med sin unika formula och naturliga ingredienser är denna läppglans ett perfekt val för dig som vill ha en hälsosam och miljövänlig skönhetsrutin.

Naturliga ingredienser för skonsam vård

Estelle & Thild Biomineral Lip Gloss Garden Party är framställd med omsorgsfullt utvalda naturliga ingredienser. Denna läppglans är berikad med växtbaserade oljor och extrakt som ger näring och återfuktar dina läppar på djupet. Med ingredienser som sheasmör och jojobaolja får du mjuka och smidiga läppar med en naturlig lyster.

Långvarig färg och glans

Estelle & Thild Biomineral Lip Gloss Garden Party ger inte bara näring och återfuktning till dina läppar, den ger även en långvarig färg och glans. Den silkeslena formulan gör att läppglanset sitter på plats under lång tid utan att kladda eller smetas ut. Du kan vara säker på att din look håller sig fräsch och snygg hela dagen.

Miljövänlig och hållbar skönhetsrutin

Estelle & Thild är ett varumärke som värnar om både din skönhet och miljön. Deras produkter är certifierade ekologiska och tillverkade med omsorg om naturen. Genom att välja Estelle & Thild Biomineral Lip Gloss Garden Party bidrar du till en mer hållbar skönhetsrutin och minskar din påverkan på miljön.

Sammanfattning

Estelle & Thild Biomineral Lip Gloss Garden Party är en fantastisk läppglans som ger dig vackra och naturliga läppar. Med sina naturliga ingredienser och långvariga färg och glans är den perfekt för dig som vill ha en skonsam och hållbar skönhetsrutin. Välj Estelle & Thild för en naturlig och miljövänlig skönhetsupplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

Estelle & Thild

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Estelle & Thild BioMineral Lip Gloss Garden Party 3,4 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram