Rea!

Garnier Skin Active Pure Active 3 in 1 Clay 150 ml

  • Effektiv
  • Mångsidig
  • Naturliga ingredienser

Garnier Skin Active Pure Active 3-in-1 Clay är en ansiktsrengöringskräm som är både effektiv och mångsidig. Den är speciellt framtagen för att rengöra, exfoliera och absorbera överflödig olja i huden. Med hjälp av naturliga ingredienser som lera och salicylsyra hjälper den till att bekämpa orenheter och minska synligheten av porer. Denna produkt är perfekt för dig som vill ha en enkel och effektiv ansiktsrengöring som ger dig en fräsch och ren hud.

76.00kr

  • ✅ Effektiv 3-i-1 rengöringskräm för ansiktet

  • ✅ Innehåller lera som absorberar överflödig olja och orenheter

  • ✅ Minskar synligheten av porer och ger en matt finish

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud

  • ✅ Ger en fräsch och ren känsla efter användning

Beskrivning

Garnier Skin Active Pure Active 3-in-1 Clay - En effektiv ansiktsrengöringskräm

Garnier Skin Active Pure Active 3-in-1 Clay är en fantastisk ansiktsrengöringskräm som erbjuder en mängd fördelar för din hudvård. Denna produkt är speciellt utformad för att rengöra, exfoliera och behandla din hud på ett effektivt sätt. Med dess unika sammansättning av lera och aktiva ingredienser är denna rengöringskräm perfekt för att bekämpa orenheter och förbättra hudens kvalitet.

Rengöring, exfoliering och behandling i ett

Garnier Skin Active Pure Active 3-in-1 Clay är en mångsidig produkt som kan användas på tre olika sätt. För det första kan den användas som en daglig rengöringskräm för att avlägsna smuts, olja och orenheter från huden. Den djuprengörande formulan tar bort överflödig talg och lämnar huden ren och fräsch. För det andra fungerar denna produkt som en mild exfoliator. De små partiklarna i krämen hjälper till att avlägsna döda hudceller och rengöra porerna på djupet. Detta bidrar till att förbättra hudens textur och ge en jämnare och mer strålande hudton. Slutligen fungerar Garnier Skin Active Pure Active 3-in-1 Clay som en behandling för att bekämpa orenheter och akne. Den innehåller salicylsyra, en kraftfull ingrediens som hjälper till att minska uppkomsten av finnar och förhindra nya utbrott. Med regelbunden användning kan denna rengöringskräm hjälpa till att förbättra hudens tillstånd och ge en klarare och mer balanserad hud.

Fördelar med Garnier Skin Active Pure Active 3-in-1 Clay

- Effektiv rengöring av smuts, olja och orenheter - Mild exfoliering för att avlägsna döda hudceller och rengöra porerna - Behandlar orenheter och akne med salicylsyra - Förbättrar hudens textur och ger en jämnare hudton - Ger en klarare och mer balanserad hud

Användning och rekommendationer

Garnier Skin Active Pure Active 3-in-1 Clay kan användas dagligen som en rengöringskräm. Applicera en liten mängd på fuktad hud och massera försiktigt in i ansiktet. Undvik ögonområdet. Skölj sedan noggrant med vatten. För att använda produkten som en exfoliator, applicera på samma sätt som ovan och massera i cirkulära rörelser i några minuter innan du sköljer av. Som en behandling kan du applicera ett tunt lager av produkten på ren hud och låta den verka i 5-10 minuter innan du sköljer av. Garnier Skin Active Pure Active 3-in-1 Clay är lämplig för fet och oren hud. För bästa resultat rekommenderas regelbunden användning.

Sammanfattning

Garnier Skin Active Pure Active 3-in-1 Clay är en mångsidig ansiktsrengöringskräm som erbjuder rengöring, exfoliering och behandling i ett. Med dess effektiva formula och aktiva ingredienser är denna produkt perfekt för att bekämpa orenheter och förbättra hudens kvalitet. Använd den dagligen för att uppnå en renare, klarare och mer balanserad hud.

Ytterligare information

Varumärke

Garnier

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Garnier Skin Active Pure Active 3 in 1 Clay 150 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram