Rea!

Gauze Gasväv Osteril 5 x 5 cm 150 st

Det ursprungliga priset var: 22.00kr.Det nuvarande priset är: 20.00kr.

Beskrivning

Gauze Gasväv Österil 5 x 5 cm - 150 st

Gauze Gasväv är en steril kompress som används för att täcka och skydda sår. Denna produkt är tillgänglig i en förpackning med 150 stycken kompresser, var och en mäter 5 x 5 cm. Gauze Gasväv är tillverkad av högkvalitativt material och är speciellt utformad för att vara skonsam mot huden.

Användningsområden

Gauze Gasväv används främst för att täcka mindre sår och skador. Den kan användas för att absorbera blod och andra vätskor från såret och förhindra att smuts och bakterier kommer in. Kompressen är också användbar för att applicera medicinska salvor eller krämer på såret.

Fördelar med Gauze Gasväv

- Steril: Varje kompress är individuellt förpackad och steriliserad för att säkerställa optimal hygien och förhindra infektioner. - Mjuk och skonsam: Gauze Gasväv är tillverkad av mjukt och skonsamt material som inte irriterar eller skadar huden. - Bra absorptionsförmåga: Kompressen har en god absorptionsförmåga och kan effektivt absorbera blod och andra vätskor från såret. - Lätt att använda: Gauze Gasväv är lätt att applicera och kan enkelt fästas på såret med hjälp av kirurgisk tejp eller elastisk binda.

Användning

1. Tvätta händerna noggrant innan du hanterar kompressen. 2. Öppna förpackningen och ta ut en steril kompress. 3. Placera kompressen över såret och se till att den täcker hela sårytan. 4. Fäst kompressen på plats med hjälp av kirurgisk tejp eller elastisk binda. 5. Byt ut kompressen regelbundet enligt behov eller enligt rekommendation från din vårdgivare.

Sammanfattning

Gauze Gasväv Österil 5 x 5 cm - 150 st är en steril kompress som används för att täcka och skydda sår. Den är tillverkad av högkvalitativt material och är skonsam mot huden. Kompressen har en god absorptionsförmåga och är lätt att använda. Varje kompress är individuellt förpackad och steriliserad för att säkerställa optimal hygien. Använd Gauze Gasväv för att effektivt behandla och skydda dina sår.

Ytterligare information

Varumärke

Mölnlycke Health Care

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gauze Gasväv Osteril 5 x 5 cm 150 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram