Rea!

Gillette Skinguard Sensitive Gel 200 ml

  • Rakgel
  • Gillette
  • Skinguard Sensitive

Gillette Skinguard Sensitive är en rakgel som är speciellt utformad för att ge en skonsam och bekväm rakning. Med sin unika formula och Skinguard-teknologi minskar den risken för hudirritation och rodnad. Den är lämplig för känslig hud och ger ett smidigt och nära rakresultat. Med en volym på 200 ml räcker den länge och är perfekt för daglig användning. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Gillette Skinguard Sensitive rakgel.

53.00kr

  • ✅ Gillette Skinguard Sensitive Gel 200 ml

  • ✅ För känslig hud, minskar hudirritation vid rakning

  • ✅ Innehåller skyddande och återfuktande ingredienser

  • ✅ Ger en smidig och behaglig rakning utan obehag

  • ✅ Passar för både ansikte och kroppsrakning

Beskrivning

Gillette SkinGuard Sensitive Gel - För en skonsam och effektiv rakning

Gillette SkinGuard Sensitive Gel är en högkvalitativ rakgel som är speciellt utformad för män med känslig hud. Med denna produkt kan du njuta av en skonsam och effektiv rakning utan att irritera eller skada din hud.

Fördelar med Gillette SkinGuard Sensitive Gel

- Skonsam för känslig hud: Gillette SkinGuard Sensitive Gel är dermatologiskt testad och utvecklad för att minimera risken för hudirritation och rodnad. Den är skonsam nog att användas dagligen utan att torka ut eller irritera huden. - Effektiv rakning: Med Gillette SkinGuard Sensitive Gel får du en nära och bekväm rakning varje gång. Den mjuka och krämiga konsistensen gör att rakhyveln glider smidigt över huden och tar bort oönskat hår utan att dra eller skära. - Fuktgivande egenskaper: Denna rakgel är berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och skydda huden under och efter rakningen. Detta resulterar i en mjuk och smidig hud utan torrhet eller stramhet. - Långvarig formula: Gillette SkinGuard Sensitive Gel kommer i en praktisk 200 ml-förpackning som räcker länge. Du behöver bara använda en liten mängd gel för att täcka hela området som ska rakas, vilket gör produkten ekonomisk och hållbar.

Användning

1. Fukta ansiktet med varmt vatten för att öppna upp porerna och förbereda huden för rakning. 2. Applicera en liten mängd Gillette SkinGuard Sensitive Gel på det område som ska rakas. 3. Massera försiktigt in gelen i huden tills den bildar ett rikt lödder. 4. Använd din Gillette-rakhyvel för att försiktigt raka bort håret i önskad riktning. 5. Skölj av eventuellt överflödigt gel och hår med varmt vatten. 6. Avsluta genom att skölja ansiktet med kallt vatten för att stänga porerna och lugna huden. 7. Torka försiktigt ansiktet och applicera en fuktgivande aftershave-balm för att återfukta och lugna huden ytterligare.

Sammanfattning

Gillette SkinGuard Sensitive Gel är den perfekta lösningen för män med känslig hud som vill ha en skonsam och effektiv rakning. Med dess fuktgivande egenskaper och långvariga formula kan du njuta av en nära och bekväm rakning utan att oroa dig för hudirritation eller obehag. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Gillette SkinGuard Sensitive Gel.

Ytterligare information

Varumärke

Gillette

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gillette Skinguard Sensitive Gel 200 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram