hh simonsen Kids Unicorn Bortste 1 st

  • Hårbortste
  • Barn
  • Unicorn

HH Simonsen Kids Unicorn Bortste är en populär hårbortste för barn. Med sin unika enhörningsdesign är den perfekt för att göra hårborttagning till en rolig och spännande upplevelse för barnen. Bortsten är skonsam mot hårbotten och tar effektivt bort tovor och trassel utan att dra i håret. Den är också lätt att hantera och passar perfekt för små händer. Med HH Simonsen Kids Unicorn Bortste kan du ge ditt barn en smidig och behaglig hårvårdsrutin samtidigt som de kan njuta av den magiska enhörningsupplevelsen.

259.00kr

  • ✅ Hårborste för barn med enhörningsmotiv

  • ✅ Skonsam mot barnets känsliga hårbotten

  • ✅ Mjuka borststrån som inte sliter på håret

  • ✅ Ergonomiskt utformad för enkel hantering

  • ✅ Perfekt present till barn som älskar enhörningar

Beskrivning

HH Simonsen Kids Unicorn Borste - Perfekt för barns hårvård

HH Simonsen Kids Unicorn Borste är en fantastiskt sött designad hårbortste speciellt utformad för barn. Denna borste är perfekt för att vårda och reda ut barns hår på ett skonsamt sätt. Med sin unika enhörningsdesign kommer den definitivt att bli en favorit hos barnen.

Skonsam och effektiv hårvård för barn

Denna borste är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material för att ge en skonsam och effektiv hårvård för barn. Borsten har mjuka och flexibla borststrån som inte drar eller sliter i håret. Detta gör att barnet kan känna sig bekvämt och avslappnat under borstningen.

Unik enhörningsdesign som tilltalar barnen

HH Simonsen Kids Unicorn Borste har en unik enhörningsdesign som tilltalar barnen. Den är färgglad och har en söt enhörning på handtaget, vilket gör borsten rolig och attraktiv för barnen att använda. Med denna borste blir hårvården en rolig och spännande upplevelse för barnet.

Perfekt storlek för små händer

Borsten är utformad i en perfekt storlek för små händer. Det ergonomiska handtaget gör det enkelt för barnet att hålla och använda borsten självständigt. Detta främjar barnets självständighet och gör det möjligt för dem att ta hand om sitt eget hår på ett lekfullt sätt.

Slutord

HH Simonsen Kids Unicorn Borste är den perfekta hårbortsten för barn. Med sin skonsamma och effektiva design, unika enhörningsdesign och perfekta storlek för små händer, kommer denna borste att göra hårvården till en rolig och spännande upplevelse för barnet. Ge ditt barn det bästa verktyget för att ta hand om sitt hår och låt dem njuta av borstningen med denna fantastiska borste.

Ytterligare information

Varumärke

hh simonsen

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”hh simonsen Kids Unicorn Bortste 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram