IDUN Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken SPF50 30 ml

249.00kr

Beskrivning

Idun Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken SPF50 - 30 ml

Idun Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken SPF50 är en ansiktskräm som erbjuder ett effektivt skydd mot solens skadliga strålar samtidigt som den återfuktar och vårdar huden. Denna dagkräm är speciellt framtagen för att passa alla hudtyper och ger en lätt och behaglig känsla på huden.

Solskydd med SPF50

Idun Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken innehåller en hög solskyddsfaktor på SPF50, vilket ger ett mycket effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Detta är viktigt för att förebygga solskador och för tidigt åldrande av huden. Genom att använda denna ansiktskräm dagligen kan du vara säker på att din hud är väl skyddad mot solens skadliga effekter.

Återfuktande och vårdande

Utöver sitt solskyddande skydd erbjuder Idun Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken även en intensiv återfuktning och vård av huden. Krämen innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att bevara hudens fuktbalans och ger en mjuk och smidig känsla. Den lätta konsistensen gör att krämen snabbt absorberas av huden utan att lämna en fet eller klibbig yta.

För alla hudtyper

Idun Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken är speciellt framtagen för att passa alla hudtyper, inklusive känslig hud. Krämen är dermatologiskt testad och innehåller inga parabener, mineraloljor eller andra potentiellt skadliga ämnen. Detta gör den lämplig för daglig användning och minskar risken för hudirritation eller allergiska reaktioner.

Sammanfattning

Idun Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken SPF50 är en ansiktskräm som erbjuder ett effektivt skydd mot solens skadliga strålar samtidigt som den återfuktar och vårdar huden. Med sin höga solskyddsfaktor på SPF50 ger den ett pålitligt skydd mot UVA- och UVB-strålar. Krämen är lätt och behaglig att använda och passar alla hudtyper. Genom att använda denna dagkräm kan du vara säker på att din hud är väl skyddad och samtidigt får den vård den behöver.

Ytterligare information

Varumärke

IDUN Minerals

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IDUN Minerals Ultra Light Daily Face Cream Solsken SPF50 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram