It'S SKIN Power 10 Formula YE Effector 30 ml

242.00kr

Beskrivning

Its Skin Power 10 Formula YE Effector - För en strålande hud

Its Skin Power 10 Formula YE Effector är ett kraftfullt serum som ger din hud en strålande och ungdomlig lyster. Med sin unika formula och höga koncentration av aktiva ingredienser är detta serum perfekt för att bekämpa ålderstecken och förbättra hudens övergripande hälsa.

Fördelarna med Its Skin Power 10 Formula YE Effector

Detta serum är berikat med jästextrakt, vilket är känt för sina fantastiska egenskaper för huden. Jästextrakt är rikt på antioxidanter och hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler som kan orsaka åldrande och skador på huden. Dessutom stimulerar jästextrakt hudens naturliga kollagenproduktion, vilket bidrar till att förbättra hudens elasticitet och fasthet. Its Skin Power 10 Formula YE Effector är också rikt på fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Detta serum penetrerar djupt in i huden och ger omedelbar fukt och näring, vilket resulterar i en mjukare och mer hydratiserad hud.

Hur man använder Its Skin Power 10 Formula YE Effector

Applicera en lämplig mängd serum på rengjord hud och klappa försiktigt in det tills det har absorberats helt. För bästa resultat, använd serumet både morgon och kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin. Komplettera gärna med en fuktgivande kräm för att låsa in fukten och maximera serumets effekt.

Sammanfattning

Its Skin Power 10 Formula YE Effector är ett kraftfullt serum som ger din hud en strålande och ungdomlig lyster. Med sin unika formula och höga koncentration av aktiva ingredienser hjälper detta serum till att bekämpa ålderstecken och förbättra hudens övergripande hälsa. Applicera serumet regelbundet för att uppnå en mjukare, mer hydratiserad och strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

It´S Skin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”It'S SKIN Power 10 Formula YE Effector 30 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram