Rea!

Leukoplast Cuticell® Contact 5 st

  • Leukoplast Cuticell Contact
  • Barnplåster
  • 5 stycken

Leukoplast Cuticell Contact är barnplåster som kommer i en förpackning med 5 stycken. Dessa plåster är speciellt utformade för att vara skonsamma mot barnets känsliga hud samtidigt som de ger ett effektivt skydd för mindre sår och skador. Plåstren är lätta att applicera och sitter säkert på plats under hela läkningsprocessen. Med Leukoplast Cuticell Contact kan du vara trygg i vetskapen om att ditt barns sår får den omsorg det behöver för att läka snabbt och smidigt.

152.00kr

  • ✅ Lämplig för barn med känslig hud

  • ✅ Skyddar och främjar läkning av mindre sår

  • ✅ Vattentät och hållbar

  • ✅ Enkel att applicera och ta bort

  • ✅ Innehåller 5 stycken plaster

Beskrivning

Leukoplast Cuticell Contact - Första hjälpen för barns sår

Leukoplast Cuticell Contact är en innovativ produkt som är speciellt utformad för att ge effektiv och skonsam behandling av barns sår. Dessa barnplaster är tillverkade av högkvalitativt material och är perfekta för att skydda och läka mindre sår och skador.

Effektivt skydd för barns sår

Leukoplast Cuticell Contact erbjuder ett effektivt skydd för barns sår. Dessa plaster är tillverkade av ett speciellt material som är skonsamt mot huden samtidigt som det ger ett starkt och pålitligt skydd. Plastret är självhäftande och sitter säkert på plats, vilket gör det idealiskt för aktiva barn som gärna leker och rör sig mycket.

Snabb läkning och minskad risk för infektion

Leukoplast Cuticell Contact främjar snabb läkning av sår och minskar risken för infektion. Plastret är utformat med en speciell yta som skapar en optimal miljö för sårläkning. Detta hjälper till att hålla såret rent och skyddat från bakterier och smuts, vilket minskar risken för infektion och främjar en snabbare läkningsprocess.

Enkel att använda

Leukoplast Cuticell Contact är enkel att använda. Plastret är förlängt på ena sidan för att underlätta appliceringen och förhindra att fingrarna kommer i kontakt med såret. Det är också lätt att ta bort utan att orsaka smärta eller obehag för barnet.

Sammanfattning

Leukoplast Cuticell Contact är den perfekta produkten för att behandla och skydda barns sår. Med dess effektiva skydd, snabba läkning och enkel användning är dessa barnplaster ett utmärkt val för första hjälpen. Ge ditt barn den bästa vården med Leukoplast Cuticell Contact och se till att deras sår läker snabbt och smidigt.

Ytterligare information

Varumärke

Leukoplast

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leukoplast Cuticell® Contact 5 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram