Lumene Nordic Hydra Moisture Balm 50 ml

199.00kr

Beskrivning

Lumene Nordic Hydra Moisture Balm - En fantastisk dagkräm för ansiktet

Lumene Nordic Hydra Moisture Balm är en högkvalitativ dagkräm som är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning till huden. Denna produkt är en del av Lumenes Nordic Hydra-serie och är perfekt för dig som vill ha en strålande och frisk hud.

Fördelarna med Lumene Nordic Hydra Moisture Balm

Denna ansiktskräm är berikad med nordiskt källvatten och hjortronfröolja, vilket ger en djup återfuktning och hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans. Lumene Nordic Hydra Moisture Balm är också rik på antioxidanter som skyddar huden mot skadliga fria radikaler och förebygger ålderstecken.

Hur man använder Lumene Nordic Hydra Moisture Balm

För att få bästa resultat, applicera en liten mängd av denna dagkräm på rengjord hud. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och halsen med cirkulära rörelser tills den absorberas helt. Använd Lumene Nordic Hydra Moisture Balm varje morgon för att ge din hud den fukt och näring den behöver för att se frisk och strålande ut hela dagen.

Varför välja Lumene Nordic Hydra Moisture Balm

Det finns flera anledningar till varför Lumene Nordic Hydra Moisture Balm är ett utmärkt val för din dagliga hudvårdsrutin. För det första är denna dagkräm tillverkad av högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot huden och passar alla hudtyper. För det andra är Lumene ett välkänt och pålitligt varumärke inom hudvård, känt för sina innovativa produkter och effektiva resultat.

Sammanfattning

Lumene Nordic Hydra Moisture Balm är en fantastisk dagkräm som ger intensiv återfuktning och näring till huden. Med nordiskt källvatten och hjortronfröolja som aktiva ingredienser, hjälper denna ansiktskräm till att bevara hudens fuktbalans och skydda mot ålderstecken. Använd Lumene Nordic Hydra Moisture Balm regelbundet för att få en strålande och frisk hud som håller hela dagen.

Ytterligare information

Varumärke

Lumene

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lumene Nordic Hydra Moisture Balm 50 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram