Rea!

medi+derma Skin Brightening Liposamal Serum TRX 30 ml

  • Hudvård
  • Ansigtsvård
  • Serum

Mediderma Skin Brightening Liposamal Serum TRX är ett serum som är speciellt framtaget för att ge en jämnare och ljusare hudton. Serumet innehåller liposomala ingredienser som hjälper till att penetrera huden på djupet och verka effektivt. Med regelbunden användning kan serumet minska synliga pigmentfläckar och ge en mer strålande hud. Serumet är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden. Det är en perfekt produkt för dig som vill ha en mer jämn och strålande hud.

442.00kr

  • ✅ Ger en jämnare och ljusare hudton

  • ✅ Innehåller liposomala kapslar för effektivt resultat

  • ✅ Minskar synliga åldersfläckar och pigmenteringar

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen

  • ✅ Berikad med antioxidanter för att skydda huden

Beskrivning

Mediderma Skin Brightening Liposamal Serum TRX - För en strålande hud

Mediderma Skin Brightening Liposamal Serum TRX är ett kraftfullt serum som är speciellt utformat för att ge dig en strålande och jämn hudton. Med hjälp av avancerad teknologi och noggrant utvalda ingredienser hjälper detta serum till att reducera pigmentfläckar, åldersfläckar och ojämn hudton.

Fördelar med Mediderma Skin Brightening Liposamal Serum TRX

- Minskar pigmentfläckar: Serumet innehåller aktiva ingredienser som arbetar för att minska synligheten av pigmentfläckar och ge en jämnare hudton. Genom att reglera melaninproduktionen hjälper serumet till att reducera hyperpigmentering och ge en klarare hud. - Återfuktar och mjukar upp huden: Mediderma Skin Brightening Liposamal Serum TRX är berikat med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Detta serum ger en intensiv återfuktning som gör att huden känns mjuk och smidig. - Skyddar mot fria radikaler: Serumet innehåller antioxidanter som skyddar huden mot skadliga fria radikaler. Dessa fria radikaler kan orsaka åldrande och skador på huden, men med hjälp av detta serum kan du skydda din hud och bevara dess ungdomliga utseende.

Användning

Applicera Mediderma Skin Brightening Liposamal Serum TRX på rengjord hud morgon och kväll. Massera försiktigt in serumet i huden tills det har absorberats helt. För bästa resultat rekommenderas det att använda serumet regelbundet och kombinera det med en lämplig fuktighetskräm och solskyddsfaktor.

Sammanfattning

Mediderma Skin Brightening Liposamal Serum TRX är det perfekta serumet för dig som vill ha en strålande och jämn hudton. Med dess kraftfulla ingredienser och avancerade teknologi hjälper detta serum till att reducera pigmentfläckar, åldersfläckar och ojämn hudton. Applicera serumet regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en hud som ser ungdomlig och strålande ut.

Ytterligare information

Varumärke

medi+derma

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”medi+derma Skin Brightening Liposamal Serum TRX 30 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram