Rea!

Mevolution Ouch! Soft Textile Plåster 40 st

12.00kr

Beskrivning

Produktbeskrivning: Mevolution Ouch Soft Textile Plaster 40 st

Mevolution Ouch Soft Textile Plaster är en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge effektiv och skonsam sårläkning. Dessa universalplåster är perfekta för att täcka och skydda mindre sår och skador. Med en förpackning som innehåller 40 stycken plåster, kan du vara säker på att du har tillräckligt med plåster för att hantera olika typer av sår.

Skonsam och bekväm

Mevolution Ouch Soft Textile Plaster är tillverkade av mjukt och skonsamt material som är skonsamt mot huden. Plåstren är utformade för att vara bekväma att bära och ger samtidigt ett effektivt skydd mot smuts och bakterier. Detta gör dem idealiska för både vuxna och barn.

Effektiv sårläkning

Dessa plåster är utrustade med en stark och pålitlig klisterfunktion som säkerställer att de sitter på plats under hela läkningsprocessen. De är också vattentäta, vilket gör dem perfekta för användning under duschen eller vid aktiviteter där det kan finnas risk för att såret blir blött.

Användarvänliga och hygieniska

Mevolution Ouch Soft Textile Plaster är enkla att använda och har en praktisk förpackning som gör det enkelt att ta ut ett plåster åt gången. Varje plåster är individuellt förpackat för att säkerställa maximal hygien och förhindra kontaminering. Detta är särskilt viktigt för att undvika infektioner och främja en snabbare läkningsprocess.

Sammanfattning

Mevolution Ouch Soft Textile Plaster är det perfekta valet för att täcka och skydda mindre sår och skador. Dessa universalplåster är skonsamma, bekväma och effektiva för sårläkning. Med en förpackning som innehåller 40 stycken plåster, kan du vara säker på att du har tillräckligt med plåster för att hantera olika typer av sår. Beställ dina Mevolution Ouch Soft Textile Plaster idag och ge dina sår den omsorg de förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Mevolution

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mevolution Ouch! Soft Textile Plåster 40 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram