Rea!

MuslinZ Muslinfiltar EKO Blå Moln 3 st

  • Muslinfiltar
  • Eko
  • Blåa moln

Muslinz muslinfiltar är perfekta för att ta hand om din bebis. Dessa ekologiska filtar är tillverkade av mjuk muslin och kommer i en vacker blå färg med molnmönster. De är perfekta för att använda som spjälskydd, amningsfiltar, eller för att torka av din bebis. Muslinfiltarna är lätta att tvätta och blir bara mjukare med varje tvätt. Ge din bebis det bästa med Muslinz muslinfiltar!

254.00kr

  • ✅ Muslinz muslinfiltar i ekologiskt tyg

  • ✅ Blåa med molnmönster

  • ✅ Paket med 3 stycken filtar

  • ✅ Mångsidiga och användbara för baby och barn

  • ✅ Tillverkade av mjukt och hållbart material

Beskrivning

Muslinz muslinfiltar - ekologiska och mjuka för ditt barns behov

Muslinz muslinfiltar är en fantastisk produkt som är perfekt för ditt barns behov. Dessa ekologiska muslinfiltar är tillverkade av högkvalitativt material och är otroligt mjuka och skonsamma mot din bebis känsliga hud. Med sin vackra design med blåa moln är de också estetiskt tilltalande.

Ekologiska muslinfiltar för extra trygghet

En av de bästa egenskaperna hos Muslinz muslinfiltar är att de är tillverkade av ekologiskt material. Detta innebär att de inte innehåller några skadliga kemikalier eller tillsatser som kan irritera eller skada din bebis hud. Genom att välja ekologiska produkter ger du ditt barn extra trygghet och omsorg.

Mjuka och skonsamma mot din bebis hud

Muslinz muslinfiltar är otroligt mjuka och skonsamma mot din bebis känsliga hud. De är tillverkade av ett speciellt muslinmaterial som är känt för sin mjukhet och förmåga att vara skonsam mot huden. Dessa filtar kommer att ge din bebis en känsla av komfort och trygghet, oavsett om de används som en filt, amningsduk eller för att torka av ditt barns ansikte.

Mångsidig användning för olika behov

Muslinz muslinfiltar är mycket mångsidiga och kan användas för olika ändamål. Du kan använda dem som en amningsduk för att ge dig och din bebis extra integritet under amning. De kan också användas som en filt för att hålla din bebis varm och bekväm. Dessutom kan de användas som en torkduk för att torka av ditt barns ansikte eller för att skydda ditt barns kläder under måltider.

Slutsats

Muslinz muslinfiltar är en utmärkt produkt för ditt barns behov. Deras ekologiska och mjuka egenskaper gör dem till ett perfekt val för att ge din bebis extra trygghet och komfort. Med deras mångsidighet kan de användas för olika ändamål, vilket gör dem till en praktisk och användbar produkt för alla föräldrar. Investera i Muslinz muslinfiltar och ge ditt barn det bästa!

Ytterligare information

Varumärke

MuslinZ

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MuslinZ Muslinfiltar EKO Blå Moln 3 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram