Rea!

NaF Fluorskölj 500 ml

  • NAF Fluorskölj
  • Munvård
  • Dålig andedräkt

NAF Fluorskölj är en effektiv produkt inom munvård som hjälper till att bekämpa dålig andedräkt. Med en volym på 500 ml erbjuder denna fluorskölj en långvarig lösning för att hålla din mun fräsch och ren. Produkten är speciellt utformad för att reducera bakterier och plack, vilket bidrar till en bättre munhälsa. NAF Fluorskölj är enkel att använda och ger dig en frisk andedräkt som varar länge.

44.00kr

  • ✅ NAF Fluorskölj är en munskölj för dålig andedräkt.

  • ✅ Innehåller fluor för att stärka emaljen och förebygga karies.

  • ✅ Effektiv mot dålig andedräkt och ger fräsch andedräkt.

  • ✅ Skonsam mot tandköttet och ger en behaglig känsla.

  • ✅ Flaskan innehåller 500 ml och räcker länge.

Beskrivning

Naf Fluorskölj - För fräsch andedräkt och god munhälsa

Naf Fluorskölj är en effektiv produkt som hjälper till att bekämpa dålig andedräkt och främja en god munhälsa. Med sina kraftfulla egenskaper är denna fluorskölj ett utmärkt komplement till din dagliga munvårdsrutin.

Förebygg dålig andedräkt

Dålig andedräkt kan vara pinsamt och påverka ens självförtroende. Naf Fluorskölj är speciellt utformad för att bekämpa dålig andedräkt genom att eliminera de bakterier som orsakar den. Genom att använda denna fluorskölj regelbundet kan du hålla din andedräkt fräsch och behaglig hela dagen.

Stärk din munhälsa

En god munhälsa är viktig för att förebygga tandproblem och hålla tänderna starka och friska. Naf Fluorskölj innehåller fluor, vilket hjälper till att stärka tandemaljen och skydda mot karies. Genom att skölja munnen med denna fluorskölj efter tandborstning kan du ge dina tänder extra skydd och främja en optimal munhälsa.

Användning och fördelar

Naf Fluorskölj är enkel att använda. Skaka flaskan väl innan användning och skölj munnen med 20 ml av produkten i 30 sekunder. Undvik att svälja vätskan. För bästa resultat använd fluorsköljen efter tandborstning och sköljning med vatten. Fördelarna med att använda Naf Fluorskölj inkluderar: - Bekämpar dålig andedräkt effektivt - Stärker tandemaljen och skyddar mot karies - Ger en fräsch och behaglig känsla i munnen - Enkel att använda som en del av din dagliga munvårdsrutin

Sammanfattning

Naf Fluorskölj är en kraftfull produkt som hjälper till att bekämpa dålig andedräkt och främja en god munhälsa. Genom att använda denna fluorskölj regelbundet kan du njuta av en fräsch andedräkt och starka tänder. Lägg till Naf Fluorskölj i din dagliga munvårdsrutin för att uppnå bästa resultat och njuta av en optimal munhälsa.

Ytterligare information

Varumärke

Naf

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”NaF Fluorskölj 500 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram