Rea!

Neal´s Yard Remedies Rehydrating Rose Toner 200 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Rosdoftande

Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner är en naturlig ansiktsvatten som är fuktgivande och har en härlig rosdoft. Den är speciellt framtagen för att återfukta och balansera huden efter rengöring. Ansiktsvattnet innehåller rosenvatten och aloe vera som hjälper till att återfukta och lugna huden. Det är en skonsam produkt som passar alla hudtyper och kan användas dagligen för att ge huden en fräsch och återfuktad känsla. Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner är ett populärt val för de som vill ha en naturlig och effektiv ansiktsvatten.

159.00kr

  • ✅ Ekologiskt ansiktsvatten med rosdoft

  • ✅ Återfuktar och balanserar huden

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som rosenvatten och aloe vera

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud

  • ✅ Milt och skonsamt för daglig användning

Beskrivning

Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner - Ansiktsvatten för återfuktning

Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner är ett ansiktsvatten som är speciellt framtaget för att ge din hud en intensiv återfuktning. Med sin naturliga formula och doft av rosor är detta ansiktsvatten en fröjd att använda varje dag.

Fördelar med Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner

- Återfuktande: Detta ansiktsvatten är berikat med naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och balansera din hud. Det ger en frisk och strålande hudton. - Uppfräschande: Ansiktsvattnet har en uppfriskande effekt och hjälper till att rengöra och förbereda huden för efterföljande hudvårdsprodukter. - Mild och skonsam: Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner är skonsam nog att användas på alla hudtyper, inklusive känslig hud. Den irriterar inte huden och lämnar inga obehagliga känslor av stramhet eller torrhet. - Naturliga ingredienser: Ansiktsvattnet är tillverkat med noggrant utvalda naturliga ingredienser, inklusive ekologisk rosenvatten och aloe vera. Det är fritt från syntetiska dofter, färgämnen och parabener.

Hur man använder Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner

1. Rengör ansiktet med din vanliga rengöringsprodukt. 2. Häll en liten mängd ansiktsvatten på en bomullsrondell eller i handflatan. 3. Applicera ansiktsvattnet på ansiktet och halsen med lätta klappande rörelser. 4. Undvik att dra eller gnugga huden. 5. Låt ansiktsvattnet absorberas helt innan du fortsätter med din vanliga hudvårdsrutin.

Varför välja Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner?

Neal's Yard Remedies är ett välkänt varumärke inom naturlig hudvård och deras produkter är kända för att vara av hög kvalitet. Rehydrating Rose Toner är inget undantag. Med sin naturliga formula och återfuktande egenskaper är detta ansiktsvatten ett utmärkt val för alla som vill ge sin hud extra omsorg och fukt. Beställ din Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Toner idag och upplev fördelarna med detta fantastiska ansiktsvatten. Din hud kommer att tacka dig!

Ytterligare information

Varumärke

Neal´s Yard Remedies

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Neal´s Yard Remedies Rehydrating Rose Toner 200 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram