Rea!

Oral-B Cross Action Clean Maximiser Tandborsthuvud 10 st

  • Effektiv rengöring
  • 10 tandborsthuvuden
  • Cross Action-teknologi

Denna elektriska tandborste från Oral-B är utrustad med Cross Action-teknologi som ger en effektiv rengöring av tänderna. Med 10 tandborsthuvuden får du långvarig användning och kan enkelt byta ut dem när det behövs. Oral-B Cross Action Clean Maximiser tandborsthuvud ger en grundlig rengöring och tar bort plack effektivt. Med denna tandborste kan du uppnå en ren och fräsch munhåla varje dag.

395.00kr

  • ✅ Oral-B Cross Action Clean Maximiser tandborsthuvud

    ger en överlägsen rengöring.
  • ✅ Passar alla Oral-B eltandborstar med rundad borsthuvud.

  • ✅ Tandborsthuvudet har CrissCross-borstar för effektiv plackborttagning.

  • ✅ Varje huvud har indikatorborststrån som bleknar när det är dags att byta.

  • ✅ Paketet innehåller 10 tandborsthuvuden för långvarig användning.

Beskrivning

Oral-B Cross Action Clean Maximiser tandborsthuvud - För en effektiv rengöring

Oral-B Cross Action Clean Maximiser tandborsthuvud är en högkvalitativ elektrisk tandborste som är utformad för att ge en överlägsen rengöring och förbättra din tandhälsa. Med sina avancerade funktioner och innovativa design är detta tandborsthuvud ett utmärkt val för att uppnå en ren och frisk mun.

Effektiv rengöring för en friskare mun

Oral-B Cross Action Clean Maximiser tandborsthuvud har en unik design med korsade borsthår som är utformade för att nå djupt mellan tänderna och längs tandköttslinjen. Detta möjliggör en effektiv borttagning av plack och matrester, vilket minskar risken för karies och tandköttssjukdomar. Genom att använda detta tandborsthuvud regelbundet kan du uppnå en renare och friskare mun.

Maximal rengöringseffekt med 10 st tandborsthuvuden

Oral-B Cross Action Clean Maximiser tandborsthuvud levereras i en förpackning med 10 stycken huvuden. Detta gör det enkelt att byta ut tandborsthuvudet regelbundet för att bibehålla en optimal rengöringseffekt. Genom att byta ut tandborsthuvudet var tredje månad kan du säkerställa att du alltid har ett fräscht och effektivt verktyg för att rengöra dina tänder.

Kompatibilitet och användarvänlighet

Oral-B Cross Action Clean Maximiser tandborsthuvud är kompatibelt med Oral-Bs elektriska tandborstar. Det är enkelt att byta ut tandborsthuvudet genom att trycka på knappen och dra av det gamla huvudet. Det nya huvudet kan sedan enkelt klickas på plats. Denna enkla och smidiga process gör det bekvämt att använda tandborsthuvudet och säkerställer att du alltid har en optimal rengöring.

Sammanfattning

Oral-B Cross Action Clean Maximiser tandborsthuvud är det perfekta valet för dig som vill uppnå en effektiv rengöring och förbättra din tandhälsa. Med sin unika design och korsade borsthår når detta tandborsthuvud djupt mellan tänderna och längs tandköttslinjen för att avlägsna plack och matrester. Med 10 stycken tandborsthuvuden i varje förpackning kan du enkelt byta ut huvudet regelbundet för att bibehålla en optimal rengöringseffekt. Oral-B Cross Action Clean Maximiser tandborsthuvud är kompatibelt med Oral-Bs elektriska tandborstar och är enkelt att använda. Investera i detta tandborsthuvud för att uppnå en renare och friskare mun.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Cross Action Clean Maximiser Tandborsthuvud 10 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram