Rea!

Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill 6 st

  • Oral-B
  • CrossAction
  • Borsthuvud refill

Oral-B CrossAction borsthuvud refill är en elektrisk tandborste som erbjuder en effektiv rengöring av tänderna. Med sina speciellt utformade borsthuvuden kan den nå svåråtkomliga områden och avlägsna plack effektivt. Dessa borsthuvuden är utbytbara och kommer i en förpackning med 6 stycken. Med Oral-B CrossAction borsthuvud refill kan du vara säker på att du får en grundlig och skonsam rengöring varje gång du borstar tänderna.

236.00kr

  • ✅ Oral-B CrossAction borsthuvud refill - 6 st

  • ✅ Passar alla Oral-B eltandborstar

  • ✅ Rengör effektivt och tar bort plack

  • ✅ Borsthuvuden har en rundad form för bättre täckning

  • ✅ Håller i upp till 3 månader per borsthuvud

Beskrivning

Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill - För en effektiv och skonsam tandborstning

Varför välja Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill?

Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill är den perfekta lösningen för dig som vill ha en effektiv och skonsam tandborstning. Med dessa borsthuvuden kan du enkelt byta ut dina gamla borsthuvuden och fortsätta njuta av en ren och fräsch munhåla.

Effektiv rengöring med CrossAction-teknologi

Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill använder sig av den avancerade CrossAction-teknologin för att ge dig en överlägsen rengöring. Borsthuvudets unika design har vinklade borststrån som når djupt mellan tänderna och tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. Detta gör att du kan uppnå en renare och friskare munhåla på ett enkelt och effektivt sätt.

Skonsam mot tandköttet

Förutom att vara effektiv är Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill också skonsam mot tandköttet. Borsthuvudets mjuka borststrån är utformade för att vara skonsamma mot tandköttet och samtidigt ge en grundlig rengöring. Du kan därmed vara säker på att du får en skonsam och behaglig tandborstning varje gång.

Enkel att använda och byta ut

Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill är enkel att använda och passar perfekt till Oral-Bs elektriska tandborstar. Du behöver bara fästa borsthuvudet på tandborsten och du är redo att börja borsta. När det är dags att byta ut borsthuvudet kan du enkelt ta bort det gamla och sätta på ett nytt. Detta gör att du alltid kan ha en fräsch och effektiv tandborste till hands.

Sammanfattning

Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill är det perfekta valet för dig som vill ha en effektiv och skonsam tandborstning. Med den avancerade CrossAction-teknologin får du en överlägsen rengöring och tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. Dessutom är borsthuvudet skonsamt mot tandköttet och enkelt att använda och byta ut. Ge din munhåla den omsorg den förtjänar med Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B CrossAction Borsthuvud Refill 6 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram