Rea!

Oral-B iO Ultimate Clean Tandborsthuvud Svart 2 st

  • Oral-B IO
  • Ultimate Clean
  • Tandborsthuvud

Oral-B IO Ultimate Clean tandborsthuvud är en elektrisk tandborste som ger en överlägsen rengöring. Med sin avancerade teknologi och precision kan den avlägsna upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. Tandborsthuvudet är utformat för att nå varje tand och rengöra även de svåråtkomliga områdena. Det är en perfekt lösning för att uppnå en friskare och renare munhåla.

215.00kr

  • ✅ Effektiv rengöring för enastående tandhälsa.

  • ✅ Roterande och pulserande teknologi för överlägsen plackborttagning.

  • ✅ Två stycken svarta tandborsthuvuden medföljer för långvarig användning.

  • ✅ Kompatibel med Oral-B IO tandborstar för en personlig rengöringsupplevelse.

  • ✅ Hjälper till att förbättra tandköttets hälsa och motverka karies.

Beskrivning

Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud - Svart (2 st)

Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud är en elektrisk tandborste som erbjuder en överlägsen rengöring för dina tänder och tandkött. Med detta tandborsthuvud kan du uppnå en djuprengöring och samtidigt ta hand om din munhälsa på bästa möjliga sätt.

Varför välja Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud?

Det finns flera anledningar till varför Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud är ett utmärkt val för din munvård. Här är några av fördelarna med denna produkt: 1. Effektiv rengöring: Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud har en avancerad teknologi som gör att borsthuvudet kan röra sig i olika riktningar och anpassa sig efter dina tänder och tandkött. Detta ger en effektiv och skonsam rengöring som tar bort plack och förbättrar tandhälsan. 2. Ultimat renhet: Tack vare de fina borsthåren på Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud kan du uppnå en djuprengöring som når även de svåråtkomliga områdena i din mun. Detta ger en känsla av renhet och fräschhet som varar länge. 3. Hållbarhet: Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud är tillverkat av högkvalitativa material som är hållbara och tåliga. Detta gör att du kan använda tandborsthuvudet under en längre tid innan det behöver bytas ut.

Hur använder man Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud?

Det är enkelt att använda Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud. Följ dessa steg för att få bästa möjliga resultat: 1. Skölj tandborsthuvudet före användning för att säkerställa att det är rent och fritt från eventuella partiklar. 2. Applicera tandkräm på tandborsthuvudet. Använd en ärtstor mängd tandkräm för att täcka borsthuvudet. 3. Placera tandborsthuvudet mot dina tänder och starta tandborsten. Rör tandborsten försiktigt över dina tänder och tandkött i cirklar för att få en grundlig rengöring. 4. Fortsätt borsta i minst två minuter för att säkerställa att du rengör alla ytor i din mun. 5. Skölj tandborsthuvudet noggrant efter användning och låt det lufttorka innan du förvarar det.

Var kan man köpa Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud?

Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud kan köpas på olika platser, inklusive apotek och onlinebutiker. Det är viktigt att välja en pålitlig återförsäljare för att säkerställa att du får en äkta produkt av hög kvalitet. Sammanfattningsvis är Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud en utmärkt produkt för att uppnå en överlägsen rengöring och ta hand om din munhälsa. Med dess avancerade teknologi och fina borsthår kan du få en effektiv och skonsam rengöring som ger dig en känsla av renhet och fräschhet. Investera i Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud för att få en överlägsen tandborstningserfarenhet och förbättra din tandhälsa på lång sikt.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B iO Ultimate Clean Tandborsthuvud Svart 2 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram