Rea!

Oral-B Precision Clean Borsthuvud Refill 4 st

  • Oral-B
  • Precision Clean
  • Borsthuvud refill

Oral-B Precision Clean är en elektrisk tandborste som är känd för sin överlägsna rengöring. Med hjälp av de speciellt utformade borsthuvudena kan du effektivt ta bort plack och hålla dina tänder och tandkött friska. Dessa borsthuvuden är utbytbara och kommer i en förpackning med 4 stycken. Med Oral-B Precision Clean får du en grundlig rengöring varje gång du borstar tänderna.

152.00kr

  • ✅ Effektiv rengöring för en fräschare munhälsa.

  • ✅ Passar alla Oral-B eltandborstar för enkel användning.

  • ✅ Borsthuvuden med Precision Clean-teknologi för noggrann rengöring.

  • ✅ Tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig tandborste.

  • ✅ Förbättrar tandköttshälsan och ger en renare känsla.

Beskrivning

Oral-B Precision Clean Borsthuvud Refill - För en effektiv tandborstning

Oral-B Precision Clean Borsthuvud Refill är den perfekta lösningen för att upprätthålla en optimal tandhälsa. Dessa borsthuvuden är kompatibla med Oral-Bs elektriska tandborstar och erbjuder en överlägsen rengöring jämfört med manuella tandborstar. Med sina avancerade funktioner och högkvalitativa material är Oral-B Precision Clean Borsthuvud Refill ett utmärkt val för att uppnå en ren och frisk mun.

Effektiv rengöring för en friskare mun

Oral-B Precision Clean Borsthuvud Refill är utformade med precisionsborstar som når djupt mellan tänderna och längs tandköttslinjen för att avlägsna plack effektivt. Denna noggranna rengöring minskar risken för tandköttssjukdomar och karies, vilket resulterar i en friskare munhåla.

Högkvalitativa material för en skonsam rengöring

Borsthuvudena är tillverkade av högkvalitativa material som är skonsamma mot tandköttet och emaljen. De är utformade för att vara mjuka och skonsamma samtidigt som de ger en grundlig rengöring. Oral-B Precision Clean Borsthuvud Refill är därför lämpliga för personer med känsligt tandkött eller tandemalj.

Enkel att använda och byta ut

Att byta ut borsthuvuden är enkelt och smidigt. Oral-B Precision Clean Borsthuvud Refill är utformade för att passa perfekt på Oral-Bs elektriska tandborstar och kan enkelt klickas på plats. Det rekommenderas att byta ut borsthuvudet var tredje till fjärde månad eller när borsthåren börjar bli slitna för att säkerställa en optimal rengöring.

Sammanfattning

Oral-B Precision Clean Borsthuvud Refill är den perfekta lösningen för att upprätthålla en optimal tandhälsa. Med sina avancerade funktioner och högkvalitativa material erbjuder dessa borsthuvuden en effektiv rengöring för en friskare mun. Byt ut borsthuvudet regelbundet för att säkerställa en optimal rengöring och njut av en ren och frisk munhåla.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Precision Clean Borsthuvud Refill 4 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram