Rea!

Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste 1 st

  • Oral-B
  • Pro 3 3200S
  • Elektrisk tandborste

Oral-B Pro 3 3200S är en elektrisk tandborste som erbjuder en effektiv och skonsam rengöring av tänderna. Med sin avancerade teknologi och högkvalitativa borsthuvuden tar den bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. Tandborsten har även en inbyggd timer som hjälper dig att borsta i rekommenderad tid och trycksensor som varnar om du borstar för hårt. Oral-B Pro 3 3200S är en pålitlig och användarvänlig tandborste som ger dig en ren och fräsch munhälsa.

719.00kr

  • ✅ Oral-B Pro 3 3200S Blue är en elektrisk tandborste.

  • ✅ Den har en blå färg.

  • ✅ Tandborsten levereras med en borsthuvud.

  • ✅ Den har en inbyggd timer för att hjälpa till att borsta i rätt tid.

  • ✅ Oral-B Pro 3 3200S Blue har en uppladdningsbar batteri.

Beskrivning

Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste - För en effektiv och skonsam tandborstning

Varför välja Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste?

Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste är en avancerad elektrisk tandborste som erbjuder en effektiv och skonsam tandborstning. Med sin högpresterande teknologi och innovativa funktioner är denna tandborste ett utmärkt val för att uppnå en ren och frisk munhåla.

Effektiv rengöring för en friskare mun

Denna eltandborste är utrustad med en oscillerande-rotationsrörelse som kan avlägsna upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. Den roterande borsthuvudet når även svåråtkomliga områden och rengör effektivt mellan tänderna och längs tandköttslinjen. Resultatet är en renare och friskare munhåla.

Skonsam mot tandköttet

Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste är utrustad med trycksensor som varnar dig om du borstar för hårt. Detta hjälper till att skydda ditt tandkött och förhindrar eventuell skada. Tandborsten har också ett speciellt läge för skonsam tandborstning, vilket är perfekt för personer med känsligt tandkött.

Lång batteritid och smart laddning

Med Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut mitt i tandborstningen. Tandborsten har en imponerande batteritid på upp till två veckor, vilket gör den idealisk för resor och långa perioder utan tillgång till eluttag. Dessutom har den en smart laddningsindikator som visar när det är dags att ladda tandborsten.

Enkel att använda och anpassa

Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste är enkel att använda och har flera användarvänliga funktioner. Den har ett ergonomiskt handtag som ger en bekväm greppkänsla och gör tandborstningen enkel och smidig. Tandborsten har också två olika borstlägen - daglig rengöring och tandköttsvård - så att du kan anpassa din tandborstning efter dina behov.

Sammanfattning

Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste är en avancerad elektrisk tandborste som erbjuder en effektiv och skonsam tandborstning. Med sin oscillerande-rotationsrörelse och innovativa funktioner kan den avlägsna mer plack än en vanlig manuell tandborste. Tandborsten är skonsam mot tandköttet och har en imponerande batteritid. Med Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste kan du uppnå en ren och frisk munhåla.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Pro 3 3200S Blue Eltandborste 1 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram