Rea!

Parodontax Complete Protection Extra Fresh 75 ml

  • Parodontax tandkräm
  • Complete Protection
  • Extra Fresh

Parodontax tandkräm är en populär tandkräm som erbjuder komplett skydd för dina tänder och tandkött. Med dess unika formula hjälper den till att bekämpa och förebygga tandköttsproblem som gingivit och parodontit. Tandkrämen är speciellt utformad för att stärka och skydda tandköttet samtidigt som den ger en fräsch andedräkt. Med Parodontax tandkräm kan du vara säker på att du tar hand om din munhälsa på bästa möjliga sätt.

38.00kr

  • ✅ Parodontax Complete Protection Extra Fresh tandkräm

    hjälper till att förebygga och behandla tandköttsproblem.
  • ✅ Innehåller fluor för att stärka emaljen och förebygga karies.

  • ✅ Ger en extra fräsch andedräkt och långvarig frisk känsla.

  • ✅ Effektivt tar bort plack och rengör tänderna noggrant.

  • ✅ Passar för daglig användning och är skonsam mot tandköttet.

Beskrivning

Parodontax Complete Protection Extra Fresh tandkräm - för en friskare munhälsa

Parodontax Complete Protection Extra Fresh tandkräm är en högkvalitativ tandkräm som är speciellt utformad för att främja en friskare munhälsa. Med sina unika egenskaper och effektiva ingredienser är denna tandkräm ett utmärkt val för dem som vill ta hand om sina tänder och tandkött på bästa möjliga sätt.

Förebyggande och behandling av tandköttsproblem

En av de främsta fördelarna med Parodontax Complete Protection Extra Fresh tandkräm är dess förmåga att förebygga och behandla tandköttsproblem. Tandkrämen innehåller en hög koncentration av fluor, vilket hjälper till att stärka tandemaljen och förebygga karies. Dessutom innehåller den även natriumbikarbonat, som effektivt bekämpar plack och tandköttsproblem.

Effektiv rengöring och fräsch andedräkt

Parodontax Complete Protection Extra Fresh tandkräm ger också en effektiv rengöring av tänderna och ger en långvarig fräsch andedräkt. Tandkrämen har en unik formula som tar bort plack och missfärgningar, samtidigt som den ger en frisk och ren känsla i munnen. Den extra fräscha smaken ger en behaglig upplevelse vid varje tandborstning.

Användning och rekommendationer

För att få bästa möjliga resultat rekommenderas det att använda Parodontax Complete Protection Extra Fresh tandkräm två gånger om dagen, morgon och kväll. Borsta tänderna noggrant i minst två minuter för att säkerställa en grundlig rengöring. Undvik att svälja tandkrämen och skölj munnen noggrant efter användning.

Sammanfattning

Parodontax Complete Protection Extra Fresh tandkräm är en högkvalitativ tandkräm som erbjuder en rad fördelar för en friskare munhälsa. Med sin förmåga att förebygga och behandla tandköttsproblem, effektiv rengöring och fräsch andedräkt är denna tandkräm ett utmärkt val för alla som vill ta hand om sina tänder på bästa möjliga sätt. Använd Parodontax Complete Protection Extra Fresh tandkräm regelbundet för att uppnå och behålla en frisk och välmående munhälsa.

Ytterligare information

Varumärke

Parodontax

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Parodontax Complete Protection Extra Fresh 75 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram