Provita Medical Munskydd CE-märkt typ IIR 50 st

  • Provita Medical
  • Munskydd
  • CE-märkt

Provita Medical munskydd är CE-märkta och av typ IIR. Dessa munskydd är tillverkade för att ge ett effektivt skydd mot spridning av smittsamma partiklar och droppar. Varje förpackning innehåller 50 stycken munskydd, vilket gör dem lämpliga för både privat och professionellt bruk. Med Provita Medical munskydd kan du känna dig trygg och säker i olika situationer där det krävs extra hygien och skydd.

95.00kr

  • ✅ CE-märkt typ IIR

  • ✅ 50 stycken i förpackningen

  • ✅ Provita Medical munskydd

  • ✅ Hygienartikel för ökad säkerhet

  • ✅ Snabb leverans från Apohem.se

Beskrivning

Provita Medical Munskydd CE-märkt Typ IIR - 50 st

Provita Medical Munskydd CE-märkt Typ IIR är en högkvalitativ produkt som erbjuder ett effektivt skydd mot smittspridning. Med 50 stycken munskydd i varje förpackning är det en kostnadseffektiv lösning för både privatpersoner och professionella användare.

CE-märkt och Typ IIR

Provita Medical Munskydd är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna och kraven för medicintekniska produkter. CE-märkningen är ett kvalitetsstämpel som garanterar att produkten har genomgått noggranna tester och uppfyller höga säkerhetsstandarder. Dessa munskydd är också av Typ IIR, vilket innebär att de har en hög filtreringseffektivitet och är vattenresistenta. De är utformade för att skydda både användaren och personer i omgivningen mot droppsmitta och aerosoler.

Säker och bekväm användning

Provita Medical Munskydd är tillverkade av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden och bekvämt att bära under längre perioder. De har en justerbar näsbrygga och elastiska öronband för att säkerställa en optimal passform för olika ansiktsformer och storlekar. Munskydden är lätta att använda och tar inte mycket tid att sätta på eller ta av. De är engångsprodukter och bör bytas ut regelbundet för att bibehålla deras effektivitet.

Användningsområden

Provita Medical Munskydd är lämpliga för användning i olika miljöer och situationer där det finns risk för smittspridning. De kan användas av sjukvårdspersonal, tandläkare, vårdpersonal, laboratoriepersonal och andra yrkesgrupper som kommer i kontakt med patienter eller potentiellt smittsamma ämnen. Dessa munskydd är också lämpliga för privatpersoner som vill skydda sig själva och andra i situationer där social distansering inte är möjligt, som till exempel under resor, i kollektivtrafiken eller vid besök på offentliga platser.

Sammanfattning

Provita Medical Munskydd CE-märkt Typ IIR är en pålitlig och effektiv produkt som erbjuder ett högt skydd mot smittspridning. Med sin CE-märkning och Typ IIR-klassificering uppfyller de höga säkerhetsstandarder och är lämpliga för både professionella användare och privatpersoner. Dessa munskydd är säkra, bekväma att bära och lämpliga för olika användningsområden.

Ytterligare information

Varumärke

Provita

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Provita Medical Munskydd CE-märkt typ IIR 50 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram