Purina Dentalife Storpack 15 st

  • Tandvård för djur
  • Purina Dentalife
  • Storpack 15 st

Purina Dentalife är en tandvårdsprodukt speciellt utformad för djur. Med en storpack på 15 stycken, kan du vara säker på att du har tillräckligt med tuggben för att hålla ditt djurs tänder rena och friska. Dentalife är utvecklat med en unik textur som hjälper till att rengöra tänderna och minska plack och tandsten. Genom att ge ditt djur Dentalife-tuggben regelbundet kan du bidra till att förbättra deras munhälsa och förebygga tandproblem. Ge ditt djur det bästa inom tandvård med Purina Dentalife.

50.00kr

  • ✅ Purina Dentalife är en munvårdsprodukt för djur.

  • ✅ Storpack med 15 tuggben för optimal munhygien.

  • ✅ Tuggbenen hjälper till att minska plack och tandsten.

  • ✅ Ger fräsch andedräkt och friska tänder hos ditt djur.

  • ✅ Passar både små och stora djur.

Beskrivning

Purina Dentalife Storpack - För en frisk mun hos ditt husdjur

Purina Dentalife Storpack är en högkvalitativ munvårdsprodukt speciellt utformad för att främja en frisk mun hos ditt husdjur. Med en unik kombination av ingredienser och en innovativ design hjälper dessa tuggben till att rengöra tänderna och främja tandköttets hälsa.

Effektiv rengöring för friska tänder

Purina Dentalife Storpack är utformad för att ge en effektiv rengöring av ditt husdjurs tänder. Dess speciella textur och form hjälper till att avlägsna plack och tandsten, vilket minskar risken för tandproblem och dålig andedräkt. Genom att tugga på dessa tuggben främjas även salivproduktionen, vilket bidrar till att neutralisera syror och skydda tänderna från karies.

En smaklig belöning för ditt husdjur

Purina Dentalife Storpack är inte bara bra för din husdjurs munhälsa, det är också en smaklig belöning som ditt husdjur kommer att älska. Tuggbenen är tillverkade med omsorgsfullt utvalda ingredienser och har en lockande smak som lockar till tuggning. Detta gör det enkelt att ge din fyrbenta vän en belöning samtidigt som du främjar deras munhälsa.

En praktisk och ekonomisk förpackning

Purina Dentalife Storpack levereras i en praktisk förpackning med 15 tuggben. Detta gör det enkelt att ha en tillräcklig mängd tuggben till hands för att hålla din husdjurs munhälsa i toppskick. Dessutom är detta storpack ekonomiskt fördelaktigt, vilket gör det till ett bra val för dig som vill ge ditt husdjur en högkvalitativ munvårdsprodukt till ett förmånligt pris.

Sammanfattning

Purina Dentalife Storpack är den perfekta lösningen för att främja en frisk mun hos ditt husdjur. Med dess effektiva rengöringsegenskaper och lockande smak kommer ditt husdjur att älska dessa tuggben samtidigt som deras tandhälsa förbättras. Med en praktisk och ekonomisk förpackning kan du enkelt hålla din husdjurs munhälsa i toppskick. Ge ditt husdjur det bästa och välj Purina Dentalife Storpack för en friskare mun!

Ytterligare information

Varumärke

Purina

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Purina Dentalife Storpack 15 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram