Rea!

Q+A Chamomile Night Cream 50 ml

127.00kr

Beskrivning

Q+A Kamomill Nattkräm - För en frisk och återfuktad hud

Q+A Kamomill Nattkräm är en fantastisk produkt som hjälper till att ge din hud den näring och återfuktning den behöver under natten. Denna nattkräm är speciellt framtagen för att ge din hud en lugnande och avslappnande effekt, samtidigt som den återfuktar och vårdar.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

En av de bästa egenskaperna hos Q+A Kamomill Nattkräm är dess naturliga ingredienser. Kamomill är känt för sina lugnande egenskaper och är perfekt för att lugna och vårda huden. Denna nattkräm innehåller även andra naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta och ge näring till huden, såsom sheasmör och jojobaolja.

Fördelar med Q+A Kamomill Nattkräm

- Återfuktar och vårdar huden under natten - Lugnar och ger en avslappnande effekt - Naturliga ingredienser för bästa resultat - Passar alla hudtyper - Fri från parabener och sulfater

Användning

För att få bästa resultat rekommenderas det att applicera Q+A Kamomill Nattkräm på rengjord hud innan du går och lägger dig. Massera in krämen i ansiktet och på halsen med mjuka, cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Du kommer att vakna upp med en frisk och återfuktad hud som känns mjuk och smidig.

Varför välja Q+A Kamomill Nattkräm?

Det finns många anledningar till varför du bör välja Q+A Kamomill Nattkräm för din hudvårdsrutin. För det första är den tillverkad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden och ger bästa möjliga resultat. Dessutom är den fri från parabener och sulfater, vilket gör den lämplig för alla hudtyper. Slutligen, Q+A Kamomill Nattkräm ger din hud den näring och återfuktning den behöver under natten för att se frisk och strålande ut. Ge din hud den kärlek den förtjänar med denna fantastiska nattkräm. Beställ din Q+A Kamomill Nattkräm idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Q+A

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Q+A Chamomile Night Cream 50 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram