Rea!

Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream 15 ml

309.00kr

Beskrivning

Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream - För en lugnande och vårdande ögonkräm

Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att ge lugn och vård till den känsliga huden runt ögonen. Denna ögonkräm är perfekt för dig som vill minska synliga tecken på stress och trötthet i ögonområdet.

Fördelarna med Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream

Denna ögonkräm är berikad med noggrant utvalda ingredienser som är kända för sina lugnande och vårdande egenskaper. Den innehåller bland annat naturliga extrakt och antioxidanter som hjälper till att minska rodnad, svullnad och irritation runt ögonen. Dessutom hjälper den till att återfukta och mjukgöra huden, vilket ger en fräsch och ungdomlig look.

Hur man använder Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream

För att få bästa resultat rekommenderas det att applicera ögonkrämen morgon och kväll på rengjord hud. Ta en liten mängd kräm och försiktigt klappa in den runt ögonområdet med hjälp av ringfingret. Var noga med att undvika att få krämen i ögonen.

Varför välja Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream

Det finns många anledningar till varför du bör välja Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream för din dagliga ögonvård. För det första är den speciellt utformad för att passa den känsliga huden runt ögonen, vilket gör den lämplig för alla hudtyper. Dessutom är den dermatologiskt testad och fri från parfym och färgämnen, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.

Sammanfattning

Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream är en högkvalitativ ögonkräm som ger lugn och vård till den känsliga huden runt ögonen. Med sina lugnande och vårdande egenskaper hjälper den till att minska synliga tecken på stress och trötthet. Applicera den regelbundet för att få en fräsch och ungdomlig look. Välj Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream för att ge din hud den bästa möjliga vård.

Ytterligare information

Varumärke

Reviderm

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Reviderm Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream 15 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram