Rea!

Salubrin Fästingspray 100 ml

  • Salubrin
  • Fastingspray
  • 100 ml

Salubrin Fastingspray är en effektiv lösning för att lindra klåda och obehag vid insektsbett. Med sin praktiska sprayflaska är den enkel att applicera på det drabbade området. Salubrin Fastingspray innehåller aktiva ingredienser som verkar lugnande och svalkande på huden. Dessutom har den en desinficerande effekt som hjälper till att förhindra infektioner. Med en volym på 100 ml är den perfekt att ha med sig på resor eller utomhusaktiviteter. Salubrin Fastingspray är ett pålitligt val för att snabbt lindra besvär vid insektsbett.

71.00kr

  • ✅ Lämplig för behandling av insektsbett och stick.

  • ✅ Effektiv lindring av klåda och svullnad.

  • ✅ Praktisk sprayflaska för enkel applicering.

  • ✅ Innehåller antiseptisk och bedövande effekt.

  • ✅ Snabbverkande och långvarig effekt.

Beskrivning

Salubrin Fastingspray - Effektiv lindring vid insektsbett och stick

Salubrin Fastingspray är en högeffektiv produkt som erbjuder omedelbar lindring vid insektsbett och stick. Med sin unika sammansättning och snabba verkan är detta en oumbärlig produkt för alla som lider av klåda och irritation efter att ha blivit biten eller stucken av insekter.

Effektiv lindring vid insektsbett och stick

Salubrin Fastingspray är speciellt utformad för att ge omedelbar lindring vid insektsbett och stick. Den innehåller aktiva ingredienser som verkar direkt på det drabbade området och minskar klåda, svullnad och rodnad. Genom att applicera sprayen på det drabbade området kan du snabbt och effektivt lindra obehaget och återfå din komfort.

Snabbverkande och enkel att använda

Salubrin Fastingspray är enkel att använda och ger snabbverkande lindring. Du behöver bara spraya produkten på det drabbade området och låta den absorberas. Den lätta och icke-klibbiga formulan gör att sprayen snabbt tränger in i huden och ger omedelbar lindring. Du kan använda Salubrin Fastingspray så snart du upplever obehag efter ett insektsbett eller stick för att snabbt lindra symtomen.

Unik sammansättning för effektiv lindring

Salubrin Fastingspray innehåller en unik sammansättning av aktiva ingredienser som är speciellt utvalda för att ge effektiv lindring vid insektsbett och stick. Dessa ingredienser verkar direkt på det drabbade området och minskar klåda, svullnad och rodnad. Produkten är dermatologiskt testad och lämplig för alla hudtyper.

Sammanfattning

Salubrin Fastingspray är en högeffektiv produkt som erbjuder omedelbar lindring vid insektsbett och stick. Med sin snabba verkan och unika sammansättning är detta en oumbärlig produkt för alla som vill lindra klåda och irritation efter att ha blivit biten eller stucken av insekter. Applicera sprayen direkt på det drabbade området för snabb och effektiv lindring. Salubrin Fastingspray är enkel att använda och passar alla hudtyper. Varför lida i onödan när du kan få omedelbar lindring med Salubrin Fastingspray?

Ytterligare information

Varumärke

Salubrin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Salubrin Fästingspray 100 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram