Rea!

Salvequick MED Soft Foam Plåster 6 cm x 1 m

Det ursprungliga priset var: 62.00kr.Det nuvarande priset är: 49.00kr.

Beskrivning

Salvequick med Soft Foam Plaster - Effektiva och bekväma universalplåster för sårbehandling

Salvequick med Soft Foam Plaster är ett utmärkt val för att behandla sår och skador. Dessa universalplåster är tillverkade med högkvalitativt material som ger både effektivitet och komfort. Med en bredd på 6 cm och en längd på 1 m kan dessa plåster enkelt anpassas efter behov.

Fördelar med Salvequick med Soft Foam Plaster

Salvequick med Soft Foam Plaster erbjuder flera fördelar för sårbehandling. Här är några av de främsta fördelarna: 1. Effektivt skydd: Dessa plåster ger ett pålitligt skydd för sår och skador. De är vattentäta och håller såret rent och torrt, vilket främjar en snabbare läkningsprocess. 2. Mjuk och bekväm: Soft Foam-materialet gör dessa plåster mjuka och bekväma att bära. De anpassar sig efter kroppens rörelser och ger en behaglig känsla även under längre perioder. 3. Enkel applicering: Salvequick med Soft Foam Plaster är enkla att applicera. De har en självhäftande yta som gör det enkelt att fästa dem på huden utan att behöva använda extra tejp eller bandage. 4. Långvarig hållbarhet: Dessa plåster är tillverkade för att vara hållbara och tåliga. De sitter säkert på plats under hela dagen och behöver inte bytas ut lika ofta som andra plåster.

Användning av Salvequick med Soft Foam Plaster

Salvequick med Soft Foam Plaster kan användas för att behandla olika typer av sår och skador. De är särskilt effektiva för mindre sår, skrubbsår, blåsor och mindre brännskador. Plåstren kan även användas för att skydda sår som redan har behandlats med sårsalvor eller andra läkemedel. För att använda Salvequick med Soft Foam Plaster, följ dessa enkla steg: 1. Rengör och desinficera såret noggrant innan du applicerar plåstret. 2. Klipp plåstret i önskad storlek och form för att passa över såret. 3. Ta bort skyddspappret från plåstret och placera det över såret. Se till att det sitter ordentligt fast på huden. 4. Byt ut plåstret regelbundet, särskilt om det blir smutsigt eller fuktigt.

Varför välja Salvequick med Soft Foam Plaster?

Salvequick med Soft Foam Plaster är ett utmärkt val för sårbehandling av flera skäl. Dessa plåster erbjuder både effektivitet och komfort, vilket gör dem idealiska för både vuxna och barn. De är också mycket hållbara och sitter säkert på plats under hela dagen. För att få bästa möjliga resultat vid behandling av sår och skador, välj Salvequick med Soft Foam Plaster. Dessa universalplåster är tillgängliga på marknaden och kan köpas online utan att nämna något specifikt butiksnamn.

Ytterligare information

Varumärke

Salvequick

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Salvequick MED Soft Foam Plåster 6 cm x 1 m”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram