Rea!

Sensodyne Multicore Medium 1 st

  • Sensodyne Multicore
  • Manuell tandborste
  • Medium borsthuvud

Sensodyne Multicore är en manuell tandborste med ett medium borsthuvud. Den är speciellt utformad för att ge en effektiv rengöring samtidigt som den är skonsam mot känsliga tänder och tandkött. Tandborsten är tillverkad av högkvalitativa material och har en ergonomisk design som gör den bekväm att använda. Sensodyne Multicore är ett bra val för personer som vill ha en tandborste som tar hand om deras munhälsa på ett skonsamt sätt.

26.00kr

  • ✅ Sensodyne Multicore Medium tandborste

    har en medium borsthårdhet.
  • ✅ Tandborsten är manuell och har en borsthuvudstorlek på 35 mm.

  • ✅ Sensodyne Multicore Medium tandborste är utformad för känsliga tänder.

  • ✅ Tandborsten har ett ergonomiskt handtag för bekväm användning.

  • ✅ Sensodyne Multicore Medium tandborste är tillverkad av högkvalitativa material.

Beskrivning

Sensodyne Multicore Medium - En effektiv manuell tandborste för känsliga tänder

Sensodyne Multicore Medium är en högkvalitativ manuell tandborste som är speciellt utformad för personer med känsliga tänder. Denna tandborste är tillverkad av högkvalitativa material och har en unik design som ger en skonsam men effektiv rengöring av tänderna.

Fördelar med Sensodyne Multicore Medium

- Skonsam rengöring: Tandborsten har mjuka borsthår som är skonsamma mot tandköttet och minskar risken för skador på emaljen. Detta gör den idealisk för personer med känsliga tänder och tandkött. - Effektiv plackborttagning: Sensodyne Multicore Medium är utformad för att effektivt ta bort plack och matrester från tänderna. Dess borsthuvud är utformat för att komma åt även svåråtkomliga områden i munnen, vilket ger en grundlig rengöring. - Ergonomiskt handtag: Tandborsten har ett ergonomiskt handtag som ger en bekväm och stadig grepp. Detta gör det enkelt att borsta tänderna i rätt vinkel och tryck för att uppnå bästa resultat.

Användning av Sensodyne Multicore Medium

För att få bästa resultat rekommenderas det att borsta tänderna med Sensodyne Multicore Medium två gånger om dagen, i minst två minuter varje gång. Använd tandborsten tillsammans med en tandkräm som är speciellt utformad för känsliga tänder för att få optimal effekt.

Varför välja Sensodyne Multicore Medium?

Sensodyne Multicore Medium är ett utmärkt val för personer med känsliga tänder som vill ha en effektiv och skonsam tandborste. Dess högkvalitativa material och unika design gör den till en pålitlig partner i din dagliga munvård. Genom att välja Sensodyne Multicore Medium kan du vara säker på att du får en tandborste som tar hand om dina känsliga tänder på bästa möjliga sätt. Ge dina tänder den omsorg de förtjänar och upplev skillnaden med Sensodyne Multicore Medium.

Ytterligare information

Varumärke

Sensodyne

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sensodyne Multicore Medium 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram