Rea!

Sorbact Compress 7 x 9 cm 10 st

Det ursprungliga priset var: 159.00kr.Det nuvarande priset är: 127.00kr.

Beskrivning

Sorbact Compress - En effektiv lösning för sårbehandling

Sorbact Compress är en innovativ produkt som erbjuder en effektiv och säker lösning för sårbehandling. Med sin unika teknologi och högkvalitativa material är denna kompress idealisk för att främja läkning och förebygga infektioner i sår.

Den unika Sorbact-teknologin

Sorbact Compress använder sig av den patenterade Sorbact-teknologin, som bygger på en naturlig och fysikalisk princip. Kompressen är impregnerad med ett bindemedel som har en positiv laddning. Denna laddning attraherar och binder negativt laddade bakterier och andra mikroorganismer till kompressen. Genom att avlägsna dessa skadliga mikroorganismer minskar risken för infektion och främjar en snabbare läkningsprocess.

Fördelar med Sorbact Compress

- Effektiv infektionskontroll: Genom att aktivt binda och avlägsna skadliga mikroorganismer minskar Sorbact Compress risken för infektion i såret. Detta är särskilt viktigt för sår som är svårläkta eller har hög risk för infektion. - Minskar behovet av antibiotika: Genom att använda Sorbact Compress kan behovet av antibiotika minskas. Detta är fördelaktigt både för patienter och för att minska risken för antibiotikaresistens. - Skonsam mot såret: Sorbact Compress är skonsam mot såret och minskar risken för att såret fastnar i kompressen vid förbandsskifte. Detta gör att förbandsskiftet blir mindre smärtsamt och mindre traumatiskt för såret. - Långvarig effekt: Sorbact-teknologin är aktiv under hela användningstiden och behåller sin effekt även vid fuktiga förhållanden. Detta gör att kompressen kan användas under längre perioder utan att behöva bytas ut lika ofta.

Användning och storlek

Sorbact Compress finns i storleken 7 x 9 cm och levereras i förpackningar om 10 stycken. Kompressen kan användas för olika typer av sår, inklusive skärsår, brännsår, trycksår och bensår. För att använda kompressen appliceras den direkt på såret och fästs med ett lämpligt förband.

Sammanfattning

Sorbact Compress är en innovativ och effektiv produkt för sårbehandling. Med sin unika Sorbact-teknologi erbjuder den en säker och effektiv lösning för att främja läkning och förebygga infektioner i sår. Genom att använda Sorbact Compress kan du vara säker på att du ger ditt sår den bästa möjliga behandlingen.

Ytterligare information

Varumärke

Sorbact

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sorbact Compress 7 x 9 cm 10 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram