Rea!

Swede Spiritual Massage Candle Grapefruit Palmarosan 150 ml

  • Swede Spiritual Massage Candle
  • Grapefruit & Palmarosan
  • 150 ml

Swede Spiritual Massage Candle är en doftljusprodukt som kombinerar aromaterapi med massageolja. Med en härlig doft av grapefrukt och palmarosan skapar detta doftljus en avslappnande atmosfär i ditt hem. Dessutom kan den smälta oljan användas som en massageolja för att ge en avkopplande och välgörande massage. Med en volym på 150 ml får du långvarig användning av detta doftljus. Skapa en harmonisk och avslappnande stämning med Swede Spiritual Massage Candle.

149.00kr

  • ✅ Swede Spiritual Massage Candle Grapefruit Palmarosan 150 ml

  • ✅ Doftljus och massageolja i ett

  • ✅ Grapefrukt och palmarosa för en uppfriskande doft

  • ✅ Skapar en avslappnande atmosfär i rummet

  • ✅ Perfekt för en avkopplande massageupplevelse

Beskrivning

Swede Spiritual Massage Candle - Grapefruit & Palmarosan 150 ml

Swede Spiritual Massage Candle är en fantastisk produkt som kombinerar doftljus och massageolja i ett. Med en härlig doft av grapefrukt och palmarosan skapar detta doftljus en avslappnande och romantisk atmosfär i ditt hem.

Doftljus och massageolja i ett

Swede Spiritual Massage Candle är perfekt för dig som vill skapa en avkopplande stämning i ditt hem samtidigt som du njuter av en skön massage. Detta doftljus är gjort av naturliga ingredienser och när det brinner omvandlas det till en varm och len massageolja som är perfekt för kroppsmassage.

Avslappnande doft av grapefrukt och palmarosan

Doften av grapefrukt och palmarosan är både uppfriskande och avslappnande. Grapefrukt ger en frisk och fräsch doft medan palmarosan har en lugnande och harmoniserande effekt. Tillsammans skapar de en underbar doft som hjälper dig att slappna av och koppla av efter en lång dag.

Skapa en romantisk atmosfär

Swede Spiritual Massage Candle är perfekt för romantiska stunder. Den mjuka och varma belysningen från doftljuset skapar en intim och romantisk atmosfär i rummet. Du kan använda ljuset för att skapa en mysig stämning under en romantisk middag eller för att överraska din partner med en avkopplande massage.

Naturliga ingredienser för bästa kvalitet

Swede Spiritual Massage Candle är tillverkad av naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Detta gör den både skonsam mot huden och miljövänlig. Du kan använda den med gott samvete och njuta av dess underbara doft och massageegenskaper.

Sammanfattning

Swede Spiritual Massage Candle - Grapefruit & Palmarosan 150 ml är en fantastisk produkt som kombinerar doftljus och massageolja i ett. Med en avslappnande doft av grapefrukt och palmarosan skapar detta doftljus en romantisk atmosfär i ditt hem. Den naturliga sammansättningen av ingredienser gör den både skonsam mot huden och miljövänlig. Skapa en avkopplande och romantisk stämning med Swede Spiritual Massage Candle.

Ytterligare information

Varumärke

Swede

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Swede Spiritual Massage Candle Grapefruit Palmarosan 150 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram