Rea!

Tash. sisterhood Epic DD Glow Serum SPF15 30 ml

  • Naturligt
  • Återfuktande
  • SPF15

Tash. Sisterhood Epic DD Glow Serum är en naturlig och återfuktande ansiktsserum med SPF15. Serumet är speciellt framtaget för att ge huden en strålande och jämn hudton samtidigt som det skyddar mot solens skadliga strålar. Med sin lätta och snabbabsorberande formula ger serumet en intensiv återfuktning och hjälper till att reducera synliga tecken på åldrande. Perfekt för dig som vill ha en fräsch och skyddad hud varje dag.

476.00kr

  • ✅ Tash. Sisterhood Epic DD Glow Serum SPF15 är ett ansiktsserum.

  • ✅ Serumet innehåller SPF15 för att skydda mot solens strålar.

  • ✅ Serumet är 30 ml i storlek.

  • ✅ Tash. Sisterhood Epic DD Glow Serum ger en strålande hud.

  • ✅ Serumet är en del av Tash. Sisterhood-serien.

Beskrivning

Tash. Sisterhood Epic DD Glow Serum SPF15 - 30 ml

Tash. Sisterhood Epic DD Glow Serum SPF15 är ett fantastiskt serum för ansiktet som ger en strålande och jämn hudton. Med sina aktiva ingredienser och SPF15 skyddar detta serum huden mot skadliga UV-strålar samtidigt som det ger en naturlig lyster.

Fördelar med Tash. Sisterhood Epic DD Glow Serum SPF15

- Jämnar ut hudtonen: Serumet innehåller ingredienser som hjälper till att reducera ojämnheter och pigmentfläckar, vilket ger en jämnare hudton. - Ger lyster: Med sin unika formula ger serumet huden en naturlig och fräsch lyster, vilket ger en ungdomlig och strålande hud. - Skyddar mot solens strålar: SPF15 skyddar huden mot skadliga UV-strålar som kan orsaka solskador och åldrande. - Återfuktar huden: Serumet är berikat med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, vilket ger en frisk och hälsosam hud.

Användning av Tash. Sisterhood Epic DD Glow Serum SPF15

Applicera serumet på rengjord hud, morgon och kväll. Massera försiktigt in serumet i huden tills det har absorberats helt. För bästa resultat rekommenderas det att använda serumet regelbundet som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Sammanfattning

Tash. Sisterhood Epic DD Glow Serum SPF15 är ett effektivt serum som ger en jämn hudton, naturlig lyster och skydd mot solens skadliga strålar. Med regelbunden användning kan du uppnå en frisk och strålande hud. Prova detta serum och upplev dess fantastiska fördelar för din hud!

Ytterligare information

Varumärke

Tash. sisterhood

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tash. sisterhood Epic DD Glow Serum SPF15 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram