Rea!

Twistshake Lära Äta Startpaket Rosa

  • Twistshake
  • Lära äta
  • Startpaket

Twistshake är ett populärt varumärke som erbjuder ett lära äta startpaket för barn. Detta startpaket innehåller allt som behövs för att underlätta övergången från amning till att äta själv. Med fokus på ergonomi och design, erbjuder Twistshake en rosa barntallrik och barnbestick som är perfekt anpassade för små händer. Produkten är tillverkad av säkra material och är enkel att rengöra. Med Twistshakes lära äta startpaket kan barnet utforska maten på ett roligt och självständigt sätt, samtidigt som föräldrarna kan vara trygga i att produkten är av hög kvalitet.

479.00kr

  • ✅ Twistshake Lära Äta Startpaket Rosa

  • ✅ Innehåller tallrik, sked, gaffel och mugg

  • ✅ Ergonomiskt designade för små barns händer

  • ✅ Tillverkade av BPA-fri plast

  • ✅ Enkla att rengöra och tål maskindisk

Beskrivning

Twistshake Lära Äta Startpaket - Rosa

Twistshake Lära Äta Startpaket i rosa är det perfekta valet för föräldrar som vill underlätta övergången från amning till självständig matning för sina små barn. Detta startpaket innehåller allt som behövs för att göra matningen enkel och rolig för både föräldrar och barn.

Design och kvalitet

Twistshake Lära Äta Startpaket är utformat med fokus på både design och kvalitet. Den rosa färgen är attraktiv för barn och gör matningen till en rolig upplevelse. Produkterna är tillverkade av högkvalitativt och hållbart material som är säkert att använda för barn.

Innehåll i startpaketet

Startpaketet innehåller följande produkter: 1. Tallrik: Tallriken är utformad med en smart twistfunktion som gör det enkelt för barnet att få upp maten på skeden. Den har också en sugpropp i botten för att förhindra att tallriken glider runt på bordet. 2. Sked: Skeden är ergonomiskt utformad för att passa små barns händer. Den har en mjuk spets som är skonsam mot barnets mun och tandkött. 3. Gaffel: Gaffeln har också en ergonomisk design och är perfekt för att lära barnet att äta självständigt. Den är säker att använda och skadar inte barnets mun eller tandkött. 4. Mugg: Muggen är utformad med en smart pipfunktion som gör det enkelt för barnet att dricka självständigt. Den har också handtag som gör det lätt för barnet att hålla i muggen.

Fördelar med Twistshake Lära Äta Startpaket

- Underlättar övergången från amning till självständig matning. - Attraktiv rosa färg som tilltalar barn. - Tillverkad av högkvalitativt och hållbart material. - Ergonomisk design för enkel användning. - Smarta funktioner som underlättar matning och drickning. - Säker att använda för barn.

Sammanfattning

Twistshake Lära Äta Startpaket i rosa är det perfekta valet för föräldrar som vill göra matningen enkel och rolig för sina små barn. Med smarta funktioner och en attraktiv design underlättar detta startpaket övergången från amning till självständig matning. Produkterna är tillverkade av högkvalitativt och säkert material, vilket gör dem till ett pålitligt val för föräldrar. Ge ditt barn en bra start på matningsresan med Twistshake Lära Äta Startpaket!

Ytterligare information

Varumärke

Twistshake

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Twistshake Lära Äta Startpaket Rosa”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram