Rea!

US 622 Mygg & Fästingstift 23 g

  • Myggstick
  • Myggfästingstift
  • 23 g

Det här myggfästingstiftet är perfekt för att lindra klåda och obehag efter myggbett. Med en vikt på 23 g är det lätt att ha med sig och använda när som helst. Stiftet är speciellt utformat för att ge snabb lindring och minska svullnad. Det är en effektiv lösning för att bekämpa obehaget som myggbett kan orsaka. Med detta myggfästingstift kan du njuta av sommaren utan att störas av klåda och irritation.

24.00kr

  • ✅ Effektivt mot myggbett och insektsstick

  • ✅ Lätt att applicera med en 23 g fastingstift

  • ✅ Lugnar och lindrar klåda och svullnad

  • ✅ Praktiskt att ha med sig på resor och utomhusaktiviteter

  • ✅ Kan användas av hela familjen

Beskrivning

Effektivt skydd mot myggbett med US-622 Mygg Fästingstift 23 g

US-622 Mygg Fästingstift 23 g är en innovativ produkt som erbjuder ett effektivt skydd mot myggbett. Med dess unika formula och praktiska applikator är detta fästingstift ett oumbärligt verktyg för att undvika obehagliga myggbett och minska risken för fästingbett.

En kraftfull formula för att bekämpa myggor

US-622 Mygg Fästingstift 23 g innehåller en kraftfull formula som är speciellt utformad för att bekämpa myggor. Den aktiva ingrediensen tränger snabbt in i huden och ger ett långvarigt skydd mot myggbett. Genom att applicera stiftet direkt på huden bildas en skyddande barriär som avskräcker myggor från att närma sig.

Praktisk applikator för enkel användning

US-622 Mygg Fästingstift 23 g levereras med en praktisk applikator som gör det enkelt att applicera produkten på huden. Applikatorn är utformad för att ge en jämn och exakt dosering, vilket gör det möjligt att täcka större områden eller applicera på specifika punkter där myggor ofta biter. Den kompakta storleken gör det också enkelt att ta med sig stiftet överallt för att vara redo för mygginvasioner.

Effektivt skydd mot fästingbett

Förutom att skydda mot myggbett erbjuder US-622 Mygg Fästingstift 23 g även ett effektivt skydd mot fästingbett. Genom att applicera stiftet på exponerade områden på kroppen kan man minska risken för fästingbett och de potentiella sjukdomar som fästingar kan överföra.

Sammanfattning

US-622 Mygg Fästingstift 23 g är en oumbärlig produkt för alla som vill undvika obehagliga myggbett och minska risken för fästingbett. Med sin kraftfulla formula och praktiska applikator erbjuder detta fästingstift ett effektivt skydd mot myggor och fästingar. Ta med dig stiftet överallt och njut av sommaren utan att bli störd av irriterande insektsbett.

Ytterligare information

Varumärke

US 622

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”US 622 Mygg & Fästingstift 23 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram