Rea!

Vimse Madrasskydd 75 x 100 cm

  • Högkvalitativt
  • Vattentätt
  • Storlek: 75 x 100 cm

Vimse madrasskydd är ett praktiskt hjälpmedel för att skydda din madrass. Det är tillverkat av högkvalitativt material som är vattentätt, vilket hjälper till att förhindra att vätskor och fläckar tränger igenom och skadar madrassen. Madrasskyddet har en storlek på 75 x 100 cm, vilket gör det passande för de flesta standardstorlekar på madrasser. Med Vimse madrasskydd kan du vara trygg och säker på att din madrass hålls ren och fräsch under en längre tid.

254.00kr

  • ✅ Skyddar madrassen mot vätska och fläckar

  • ✅ Mått: 75 x 100 cm

  • ✅ Tillverkad av mjukt och tyst material

  • ✅ Kan tvättas i maskin för enkel rengöring

  • ✅ Passar både barn och vuxna

Beskrivning

Vimse Madrasskydd - Praktiskt hjälpmedel för ökad sängsäkerhet

Vimse Madrasskydd är ett oumbärligt hjälpmedel för att säkerställa en ren och hygienisk sovplats. Med sina dimensioner på 75 x 100 cm passar det perfekt för att skydda madrassen från oavsiktliga spill, läckage eller olyckor. Detta madrasskydd är tillverkat av högkvalitativt material som är både vattentätt och andningsbart, vilket ger en bekväm och skyddande sovupplevelse.

Fördelar med Vimse Madrasskydd

- Skyddar madrassen: Vimse Madrasskydd är utformat för att skydda madrassen från vätskor, fläckar och lukt. Det vattentäta materialet förhindrar att vätskor tränger igenom och når madrassen, vilket förlänger dess livslängd och håller den fräsch längre. - Mjukt och bekvämt: Madrasskyddet är tillverkat av ett mjukt och behagligt material som inte stör sömnen. Det är också andningsbart, vilket hjälper till att reglera temperaturen och förhindrar överhettning under natten. - Enkelt att använda och rengöra: Vimse Madrasskydd är utrustat med elastiska band i hörnen för enkel och säker fastsättning på madrassen. Det är också lätt att ta av och tvätta vid behov. Det rekommenderas att tvätta madrasskyddet regelbundet för att bibehålla dess hygieniska egenskaper.

Användningsområden för Vimse Madrasskydd

- Hemmabruk: Vimse Madrasskydd är perfekt för användning i hemmet, särskilt för familjer med små barn, äldre personer eller personer med inkontinensproblem. Det ger extra trygghet och säkerhet genom att skydda madrassen från oavsiktliga läckage eller olyckor. - Resor: Madrasskyddet är också ett utmärkt val för resor och semesterboenden. Det tar minimalt med plats i bagaget och kan enkelt användas för att skydda sängen på hotell eller andra tillfälliga boenden. - Sjukhus och vårdinrättningar: Vimse Madrasskydd är även lämpligt för användning på sjukhus, vårdhem eller andra vårdinrättningar. Det ger extra skydd och hygien för patienter och underlättar rengöring och underhåll av madrassen.

Sammanfattning

Vimse Madrasskydd är ett praktiskt och mångsidigt hjälpmedel som erbjuder enkel och effektiv skydd för madrassen. Med sin vattentäta och andningsbara design ger det en ren och hygienisk sovplats för både hemmabruk och resor. Investera i Vimse Madrasskydd för att förlänga madrassens livslängd och säkerställa en bekväm och skyddande sovupplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

Vimse

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vimse Madrasskydd 75 x 100 cm”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram