We-Vibe Tango X

  • Kraftfull
  • Smidig
  • Uppladdningsbar

We-Vibe Tango X är en kraftfull och smidig vibrator som ger dig en intensiv och njutningsfull upplevelse. Den är uppladdningsbar vilket gör den både praktisk och miljövänlig. Med sin kompakta design och starka vibrationer är den perfekt för både soloanvändning och för att använda tillsammans med en partner. Oavsett om du vill utforska din egen kropp eller skapa spännande stunder tillsammans med någon annan, så är We-Vibe Tango X ett utmärkt val. Upplev njutning på en helt ny nivå med denna fantastiska vibrator.

890.00kr

  • ✅ Kraftfull och tystgående vibrator för intensiv njutning

  • ✅ Tillverkad av kroppssäkert silikon för skön och säker användning

  • ✅ Vattentät design för spännande lekar även i duschen

  • ✅ Uppladdningsbar via USB för bekväm och miljövänlig användning

  • ✅ 8 olika vibrationslägen för att anpassa upplevelsen efter behov

Beskrivning

We-Vibe Tango X - En kraftfull och diskret vibrator för ökad njutning

We-Vibe Tango X är en avancerad och högkvalitativ vibrator som är designad för att ge dig enastående njutning och intensiva orgasmer. Med sin diskreta och smidiga design är den perfekt för både soloanvändning och för att krydda upp ditt sexliv tillsammans med en partner.

Kraftfulla vibrationer för maximal stimulans

We-Vibe Tango X är utrustad med en kraftfull motor som ger dig djupa och intensiva vibrationer. Du kan enkelt välja mellan olika vibrationslägen och intensiteter för att hitta den perfekta stimulansen för dig. Oavsett om du föredrar mjuka och sensuella vibrationer eller kraftfulla och pulserande rörelser, kan du anpassa Tango X efter dina önskemål.

Smidig och ergonomisk design

Tango X har en smidig och ergonomisk design som gör den enkel att använda och hantera. Dess kompakta storlek gör den perfekt för diskret förvaring och resor. Den är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som känns mjukt och behagligt mot huden. Dess vattentäta egenskaper gör att du kan njuta av den även i duschen eller badet.

Trådlös fjärrkontroll för ökad bekvämlighet

We-Vibe Tango X levereras med en trådlös fjärrkontroll som gör det enkelt att ändra vibrationslägen och intensiteter utan att behöva störa din njutning. Du kan även ge kontrollen till din partner för att låta dem ta över styrningen och överraska dig med oväntade vibrationer.

Uppladdningsbar och miljövänlig

Tango X är uppladdningsbar via en medföljande USB-kabel, vilket gör den både praktisk och miljövänlig. Du behöver inte längre oroa dig för att köpa och byta ut batterier. Dess långa batteritid ger dig möjlighet att njuta av vibratorn under långa stunder utan avbrott.

Sammanfattning

We-Vibe Tango X är en kraftfull och diskret vibrator som är perfekt för att utforska din egen njutning eller för att krydda upp ditt sexliv tillsammans med en partner. Med sina kraftfulla vibrationer, smidiga design och trådlösa fjärrkontroll är den en idealisk sexleksak för att uppnå intensiva orgasmer och ökad njutning. Dess uppladdningsbara funktion och miljövänliga egenskaper gör den också till ett hållbart val. Utforska nya höjder av njutning med We-Vibe Tango X!

Ytterligare information

Varumärke

We Vibe

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”We-Vibe Tango X”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram