Weleda Iris Hydrating Night Cream 30 ml

149.00kr

Beskrivning

Weleda Iris Hydrating Night Cream - Nattkräm för intensiv återfuktning

Weleda Iris Hydrating Night Cream är en nattkräm som är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning till din hud under natten. Denna nattkräm är en del av Weledas ansiktsvårdsserie och är framtagen med naturliga ingredienser för att ge din hud den bästa möjliga vård.

Naturliga ingredienser för optimal hudvård

Weleda Iris Hydrating Night Cream innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som arbetar tillsammans för att ge din hud optimal vård. En av huvudingredienserna är irisrotextrakt, som hjälper till att balansera hudens fuktbalans och förhindra uttorkning. Denna ingrediens är känd för sina fuktgivande egenskaper och hjälper till att bevara hudens naturliga fuktighet. Ytterligare en viktig ingrediens i denna nattkräm är jojobaolja, som är känd för sina mjukgörande egenskaper. Jojobaolja hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, samtidigt som den bildar en skyddande barriär som förhindrar fuktavdunstning. Detta gör att din hud känns mjuk och smidig även efter en hel natts sömn.

Fördelar med Weleda Iris Hydrating Night Cream

Genom att använda Weleda Iris Hydrating Night Cream regelbundet kan du uppleva flera fördelar för din hud. Nattkrämen hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, vilket kan minska torrhet och stramhet. Den hjälper också till att förbättra hudens elasticitet och motverka ålderstecken som fina linjer och rynkor. En annan fördel med denna nattkräm är dess lugnande egenskaper. Den innehåller lugnande extrakt från kamomillblommor och ringblommor, vilket kan hjälpa till att reducera rodnad och irritation i huden. Detta gör att din hud känns lugn och avslappnad, vilket kan bidra till en bättre natts sömn.

Användning och rekommendationer

För att få bästa resultat rekommenderas det att applicera Weleda Iris Hydrating Night Cream på rengjord hud innan du går och lägger dig. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen med mjuka, cirkulära rörelser tills den har absorberats helt. Undvik kontakt med ögonen. Denna nattkräm passar alla hudtyper och kan användas dagligen för att ge din hud den vård den behöver. För att optimera resultaten kan du kombinera den med andra produkter från Weledas ansiktsvårdsserie.

Sammanfattning

Weleda Iris Hydrating Night Cream är en nattkräm som erbjuder intensiv återfuktning och vård för din hud under natten. Med naturliga ingredienser som irisrotextrakt och jojobaolja hjälper denna nattkräm till att balansera hudens fuktbalans, mjukgöra huden och motverka ålderstecken. Applicera den regelbundet för att uppleva en mjuk, smidig och välåterfuktad hud varje morgon.

Ytterligare information

Varumärke

Weleda

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Weleda Iris Hydrating Night Cream 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram