Rea!

Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark 200 ml

  • Naturlig
  • Solskyddande
  • Mörk nyans

Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark är en naturlig brun-utan-sol-produkt som ger en mörk nyans. Den innehåller solskyddande egenskaper för att skydda huden mot skadliga UV-strålar. Med hjälp av denna produkt kan du få en solkysst look utan att behöva utsätta dig för solens skadliga effekter. Applicera moussen jämnt över huden för en jämn och naturlig färg. Perfekt för dig som vill ha en solbrun hud året runt.

351.00kr

  • ✅ Ekologiskt brun-utan-sol-skum för mörk hudton

  • ✅ Ger en naturlig och jämn solbränna

  • ✅ Innehåller vårdande och fuktgivande ingredienser

  • ✅ Snabbtorkande och kladdfri formula

  • ✅ Lätt att applicera och ger långvarigt resultat

Beskrivning

Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark - En naturlig brun-utan-sol produkt för en solkysst hud

Vad är Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark?

Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark är en högkvalitativ brun-utan-sol produkt som ger dig en vacker solbränna utan att behöva utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Denna produkt är tillverkad av Zuii Organic, ett företag som är känt för sina naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter.

Fördelar med Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark

- Naturlig och ekologisk formula: Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark är tillverkad av naturliga och ekologiska ingredienser som är skonsamma mot huden och inte innehåller några skadliga kemikalier. - Jämn och naturlig solbränna: Denna brun-utan-sol produkt ger en jämn och naturlig solbränna utan att lämna några ojämnheter eller orange toner på huden. - Lätt att applicera: Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark kommer i form av en mousse som är lätt att applicera på huden. Den absorberas snabbt och lämnar ingen kladdig känsla. - Fuktgivande och återfuktande: Produkten innehåller fuktgivande ingredienser som hjälper till att hålla huden mjuk och återfuktad under hela dagen. - Långvarig effekt: Den solbränna som uppnås med Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark varar i flera dagar och bleknar gradvis utan att lämna fläckar.

Hur använder man Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark?

1. Förbered huden genom att exfoliera och återfukta den innan applicering. 2. Skaka flaskan väl innan användning för att blanda ingredienserna ordentligt. 3. Applicera moussen jämnt över huden med hjälp av en appliceringshandske eller händerna. 4. Undvik att applicera produkten på torra områden som armbågar, knän och fötter för att undvika ojämnheter. 5. Låt produkten torka helt innan du klär på dig. 6. Tvätta händerna noggrant efter applicering för att undvika missfärgning av naglar och händer. 7. För att uppnå en djupare solbränna kan du upprepa appliceringen efter några timmar.

Varför välja Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark?

Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark är det perfekta valet för dig som vill ha en naturlig och hälsosam solbränna. Med dess naturliga och ekologiska formula kan du vara säker på att du inte utsätter din hud för skadliga kemikalier. Dessutom ger produkten en jämn och naturlig solbränna som varar länge. Så ge din hud en solkysst look utan att behöva utsätta den för solens skadliga strålar med Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark.

Ytterligare information

Varumärke

Zuii Organic

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Zuii Organic Flora Self Tanning Foam Dark 200 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram