Rea!

2B BABY Babblarna Nappflaska Vit 310 ml

  • Babblarna nappflaska
  • Vit
  • 310 ml

Babblarna nappflaskan är en vit nappflaska med en kapacitet på 310 ml. Den är designad för att underlätta matning av spädbarn och är perfekt för att ge mjölk eller annan vätska till din baby. Nappflaskan är tillverkad av högkvalitativt material och är säker att använda. Den har en ergonomisk design som gör det enkelt för både föräldrar och barn att hantera den. Med Babblarna nappflaskan kan du ge ditt barn en bekväm och säker matningsupplevelse.

76.00kr

  • ✅ 2B Baby Babblarna nappflaska - vit, 310 ml

  • ✅ Tillverkad av BPA-fri plast för säker användning

  • ✅ Ergonomisk design för enkel hantering och matning

  • ✅ Mjuk silikonnapp för bekväm och naturlig sugkänsla

  • ✅ Rymmer 310 ml vätska för att tillgodose barnets behov

Beskrivning

2B Baby Babblarna Nappflaska - Vit 310 ml

2B Baby Babblarna Nappflaska är en praktisk och säker lösning för att mata ditt barn. Denna nappflaska är speciellt utformad för att underlätta amning och matning, och den är perfekt för spädbarn och småbarn. Med en kapacitet på 310 ml rymmer den tillräckligt med vätska för att tillfredsställa ditt barns behov.

Funktioner och fördelar

- Ergonomisk design: 2B Baby Babblarna Nappflaska har en ergonomisk design som gör det enkelt och bekvämt att hålla och mata ditt barn. Den är utformad för att passa perfekt i din hand och minskar risken för att flaskan ska glida ur greppet. - Säker och hållbar: Denna nappflaska är tillverkad av högkvalitativt och BPA-fritt material, vilket gör den säker att använda för ditt barn. Den är också tålig och tål att användas dag efter dag utan att förlora sin form eller funktion. - Läckagesäker: 2B Baby Babblarna Nappflaska är utrustad med en läckagesäker silikonventil som förhindrar att vätskan läcker ut. Detta gör att du kan mata ditt barn utan att oroa dig för kladd eller spill. - Enkel rengöring: Nappflaskan är enkel att rengöra och kan enkelt plockas isär för att komma åt alla delar. Den kan också diskas i diskmaskin för extra bekvämlighet.

Användning

För att använda 2B Baby Babblarna Nappflaska, fyll den med den önskade vätskan, antingen bröstmjölk eller ersättning. Se till att skruva på locket ordentligt för att undvika läckage. När du matar ditt barn, håll flaskan i en bekväm vinkel och låt barnet suga på nappflaskan. Var noga med att kontrollera temperaturen på vätskan för att undvika att bränna ditt barns mun.

Sammanfattning

2B Baby Babblarna Nappflaska är en pålitlig och säker lösning för att mata ditt barn. Med sin ergonomiska design, läckagesäkra funktion och enkel rengöring, är denna nappflaska ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sitt barn en bekväm och trygg matningsupplevelse. Investera i denna nappflaska och se till att ditt barn får den näring det behöver på ett säkert och bekvämt sätt.

Ytterligare information

Varumärke

2B BABY

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”2B BABY Babblarna Nappflaska Vit 310 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram