A-Derma Exomega Control Cream 50 ml

  • Torr hud
  • Irriterad hud
  • Hudvård för barn

A-Derma Exomega Control Cream är en effektiv hudvårdsprodukt för barn med torr och irriterad hud. Denna kräm är speciellt utformad för att lugna och återfukta barnets hud, samtidigt som den hjälper till att minska klåda och rodnad. Med sin unika formula är denna kräm skonsam nog att användas dagligen och passar för känslig hud. A-Derma Exomega Control Cream är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn den bästa möjliga hudvården.

129.00kr

  • ✅ A-Derma Exomega Control Cream är en hudkräm för barn.

  • ✅ Krämen är speciellt utformad för torr och irriterad hud.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som lugnar och återfuktar huden.

  • ✅ Passar för daglig användning och kan användas på kroppen och ansiktet.

  • ✅ Finns i en praktisk förpackning på 50 ml.

Beskrivning

A-Derma Exomega Control Cream - Effektiv hudvård för torr och irriterad hud hos barn

A-Derma Exomega Control Cream är en högkvalitativ hudvårdsprodukt speciellt utformad för att behandla och lindra torr och irriterad hud hos barn. Denna kräm är skonsam nog att användas på känslig hud och är dermatologiskt testad för att säkerställa effektivitet och säkerhet.

Fördelar med A-Derma Exomega Control Cream

Denna kräm är berikad med naturliga ingredienser som är kända för sina lugnande och återfuktande egenskaper. Den innehåller Rhealba® havrekärnextrakt, som är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att minska rodnad och irritation i huden. Dessutom innehåller den Filaxerine®, en kombination av essentiella fettsyror som hjälper till att stärka hudens skyddsbarriär och förhindra fuktavdunstning.

Användning av A-Derma Exomega Control Cream

Denna kräm kan användas dagligen för att återfukta och lugna torr och irriterad hud hos barn. Applicera ett tunt lager på de drabbade områdena och massera försiktigt in tills krämen absorberas helt. För bästa resultat rekommenderas det att använda krämen regelbundet och kombinera den med en mild rengöringsprodukt för att upprätthålla hudens hälsa.

Varför välja A-Derma Exomega Control Cream?

Det finns flera anledningar till varför A-Derma Exomega Control Cream är ett utmärkt val för att behandla torr och irriterad hud hos barn. För det första är den formulerad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot känslig hud och minskar risken för allergiska reaktioner. Dessutom är den dermatologiskt testad och rekommenderas av experter inom barnhudvård.

Sammanfattning

A-Derma Exomega Control Cream är en effektiv hudvårdsprodukt som är speciellt utformad för att behandla och lindra torr och irriterad hud hos barn. Med sina naturliga ingredienser och dermatologiskt testade formel är denna kräm ett utmärkt val för att återfukta och lugna känslig hud. Använd regelbundet för att upprätthålla hudens hälsa och minska obehag orsakat av torrhet och irritation.

Ytterligare information

Varumärke

A-Derma

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”A-Derma Exomega Control Cream 50 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram