Rea!

Agood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit - Kompatibel med Oral-B eltandborstar - 4 st

  • Bambu
  • Medium
  • Kompatibel

Denna elektriska tandborsthuvud från A Good Company är tillverkad av bambu och har en mediumborste. Den är kompatibel med Oral-B eltandborstar och kommer i en förpackning med 4 stycken. Med detta tandborsthuvud kan du få en effektiv och skonsam rengöring av dina tänder och tandkött. Byt ut ditt gamla tandborsthuvud mot detta miljövänliga alternativ för en hållbar munvård.

177.00kr

  • ✅ Tillverkad av bambu för hållbarhet och miljövänlighet.

  • ✅ Kompatibel med Oral-B eltandborstar för enkel användning.

  • ✅ Mediumborst för effektiv rengöring av tänderna.

  • ✅ Paketet innehåller 4 eltandborsthuvuden för långvarig användning.

  • ✅ Ger en skonsam och effektiv rengöring av tänderna.

Beskrivning

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit - Kompatibel med Oral-B Eltandborstar - 4 st

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit är en högkvalitativ tandborsthuvud som är kompatibel med Oral-B Eltandborstar. Denna produkt är tillverkad av bambu och är ett miljövänligt alternativ till traditionella plasttandborsthuvuden. Med sin mediumstorlek är den perfekt för att rengöra tänderna effektivt och skonsamt.

Miljövänligt alternativ

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit är tillverkad av hållbart odlad bambu. Bambu är en snabbväxande växt som inte kräver kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Genom att välja detta tandborsthuvud bidrar du till att minska användningen av plast och främja en mer hållbar miljö.

Effektiv rengöring

Tandborsthuvudet har en mediumborst som är utformad för att effektivt rengöra tänderna och ta bort plack. Borsten är skonsam mot tandköttet och ger en behaglig rengöringsupplevelse. Med Oral-Bs avancerade teknologi kan du vara säker på att få en grundlig rengöring varje gång du borstar tänderna.

Kompatibilitet med Oral-B Eltandborstar

AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit är kompatibel med Oral-Bs eltandborstar. Detta innebär att du kan använda detta tandborsthuvud med din befintliga Oral-B-eltandborste utan problem. Du behöver inte köpa en ny tandborste, bara byta ut tandborsthuvudet för att få en mer miljövänlig tandborstning.

Förpackning med 4 st

I varje förpackning av AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit ingår 4 tandborsthuvuden. Detta gör det enkelt att byta ut tandborsthuvudet regelbundet och hålla din tandborste i toppskick. Genom att byta ut tandborsthuvudet var tredje månad kan du säkerställa att du alltid har en optimal rengöring och att borsten är i gott skick. Sammanfattningsvis är AGood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit ett miljövänligt alternativ till traditionella plasttandborsthuvuden. Med sin mediumstorlek och effektiva rengöring är den perfekt för daglig tandborstning. Kompatibiliteten med Oral-B Eltandborstar gör det enkelt att byta ut tandborsthuvudet och fortsätta njuta av en högkvalitativ tandborstning.

Ytterligare information

Varumärke

Agood Company

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Agood Company Eltandborsthuvud Bambu Medium Vit - Kompatibel med Oral-B eltandborstar - 4 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram