Alpha Plus LipoZym 90 kapslar

  • Alpha Plus
  • Lipozym
  • Känslig mage

Alpha Plus Lipozym är ett kosttillskott som är speciellt utformat för personer med känslig mage. Produkten innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som kan hjälpa till att främja en balanserad mage och tarmfunktion. Med sina 90 kapslar erbjuder Alpha Plus Lipozym en långvarig och bekväm lösning för personer som vill stödja sin matsmältning på ett skonsamt sätt. Med regelbunden användning kan Alpha Plus Lipozym bidra till att minska obehag och främja en hälsosam mag- och tarmmiljö.

339.00kr

  • ✅ Lipozym är ett kosttillskott för känslig mage.

  • ✅ Innehåller enzymer som hjälper till att bryta ner maten.

  • ✅ Kan lindra symtom som gaser, uppblåsthet och magknip.

  • ✅ Rekommenderas för personer med matsmältningsproblem.

  • ✅ Tas enkelt som kapslar för bekväm användning.

Beskrivning

Alpha Plus Lipozym - För en känslig mage

Alpha Plus Lipozym är ett kosttillskott som är speciellt utformat för personer med en känslig mage. Med en unik sammansättning av naturliga ingredienser kan detta tillskott hjälpa till att lindra obehag och främja en hälsosam matsmältning.

Fördelarna med Alpha Plus Lipozym

Alpha Plus Lipozym innehåller en kombination av enzymer och örter som kan bidra till att förbättra matsmältningen och lindra symtom som gasbildning, uppblåsthet och magknip. Här är några av fördelarna med detta kosttillskott: 1. Främjar en hälsosam matsmältning: Alpha Plus Lipozym innehåller enzymer som hjälper till att bryta ner maten och underlätta absorptionen av näringsämnen. Detta kan bidra till att förbättra matsmältningen och minska obehag efter måltider. 2. Lindrar obehag: Personer med en känslig mage kan uppleva symtom som gasbildning, uppblåsthet och magknip. Alpha Plus Lipozym innehåller örter som kan hjälpa till att lindra dessa obehagliga symtom och främja en mer bekväm mage. 3. Stödjer en balanserad tarmflora: En hälsosam tarmflora är viktig för en optimal matsmältning. Alpha Plus Lipozym innehåller probiotika som kan hjälpa till att återställa och upprätthålla en balanserad tarmflora, vilket kan bidra till en bättre maghälsa.

Hur används Alpha Plus Lipozym?

Alpha Plus Lipozym kommer i form av kapslar som enkelt kan sväljas med vatten. Rekommenderad dosering är att ta 1-2 kapslar före eller under måltid, beroende på behov. Det är viktigt att följa den angivna doseringen och inte överskrida den rekommenderade dagliga dosen.

Sammanfattning

Alpha Plus Lipozym är ett kosttillskott som är speciellt utformat för personer med en känslig mage. Med en kombination av enzymer och örter kan detta tillskott hjälpa till att förbättra matsmältningen, lindra obehag och främja en hälsosam tarmflora. Genom att använda Alpha Plus Lipozym kan du få hjälp att hantera symtom som gasbildning, uppblåsthet och magknip. Kom ihåg att följa den angivna doseringen för bästa resultat.

Ytterligare information

Varumärke

Alpha Plus

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Alpha Plus LipoZym 90 kapslar”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram