ANNEMARIE BÖRLIND Mascara 08 Black 9,5 ml

  • Naturlig mascara
  • Annemarie Börlind
  • Färg: Svart

Annemarie Börlind mascara är en naturlig mascara som ger dina ögonfransar en vacker och intensiv svart färg. Med sin unika formula och noggrant utvalda ingredienser ger denna mascara volym och längd åt dina fransar. Den är skonsam mot ögonen och passar även för känsliga ögon. Med Annemarie Börlind mascara kan du skapa en dramatisk och definierad look som håller hela dagen. Ge dina ögon en extra touch av elegans och framhäv din naturliga skönhet med denna högkvalitativa mascara.

189.00kr

  • ✅ Naturlig mascara för ögonmakeup.

  • ✅ Färg: Svart.

  • ✅ Volym: 9,5 ml.

  • ✅ Ger längd och volym till dina ögonfransar.

  • ✅ Tillverkad av Annemarie Börlind.

Beskrivning

Annemarie Börlind Mascara 08 Black - 9,5 ml

Annemarie Börlind Mascara 08 Black är en högkvalitativ mascara som ger dig långa och fylliga fransar. Med sin intensiva svarta färg ger den dina ögon en dramatisk och definierad look. Denna mascara är perfekt för dig som vill ha ett ögonmakeup-produkt som håller hela dagen utan att klumpa sig eller smula.

Fördelar med Annemarie Börlind Mascara 08 Black

- Långa och fylliga fransar: Mascaran har en speciell formula som förlänger och ger volym till dina fransar. Du får en intensiv och dramatisk look som håller hela dagen. - Intensiv svart färg: Den djupa svarta färgen ger dina ögon en definierad och intensiv look. Mascaran framhäver dina ögon och ger dem en vacker och dramatisk effekt. - Klumpfri och smulningsfri: Annemarie Börlind Mascara 08 Black är utformad för att inte klumpa sig eller smula under dagen. Du kan vara säker på att din ögonmakeup kommer att se fräsch och snygg ut hela dagen. - Lätt att applicera: Mascaran har en smidig borste som gör det enkelt att applicera produkten på dina fransar. Borsten når även de minsta fransarna och ger dem volym och längd.

Användning av Annemarie Börlind Mascara 08 Black

1. Börja med att rengöra dina ögon och ta bort eventuell gammal mascara. 2. Öppna mascaratuben och dra ut borsten. Se till att inte pumpa borsten in och ut ur tuben, då kan det leda till att produkten torkar ut snabbare. 3. Applicera mascaran från roten till toppen av dina fransar. Använd en zigzag-rörelse för att separera och definiera fransarna. 4. Upprepa appliceringen för att bygga upp volym och längd efter behov. 5. Låt mascaran torka innan du applicerar ytterligare lager eller fortsätter med resten av din ögonmakeup.

Sammanfattning

Annemarie Börlind Mascara 08 Black är en högkvalitativ mascara som ger dig långa och fylliga fransar med en intensiv svart färg. Den klumpfria och smulningsfria formulan gör att din ögonmakeup håller hela dagen. Applicera mascaran med den smidiga borsten för att få en dramatisk och definierad look. Ge dina ögon det där extra lyftet med Annemarie Börlind Mascara 08 Black!

Ytterligare information

Varumärke

Annemarie Börlind

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ANNEMARIE BÖRLIND Mascara 08 Black 9,5 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram