ANNEMARIE BÖRLIND Sensitive Cream Mask 75 ml

  • Hudvård
  • Ansiktsvård
  • Ansiktsmask

Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask är en populär ansiktsmask inom hudvård och ansiktsvård. Denna ansiktsmask är speciellt framtagen för känslig hud och innehåller noggrant utvalda ingredienser som hjälper till att lugna och återfukta huden. Med en volym på 75 ml räcker produkten länge och kan användas regelbundet för att ge huden en extra boost av fukt och näring. Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask är ett utmärkt val för dig som vill vårda din hud på ett skonsamt och effektivt sätt.

349.00kr

  • ✅ Ekologisk ansiktsmask för känslig hud

  • ✅ Innehåller lugnande och återfuktande ingredienser

  • ✅ Mjukar upp och ger näring till huden

  • ✅ Passar alla hudtyper, även torr och irriterad hud

  • ✅ Ger en fräsch och strålande hud

Beskrivning

Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask - En hudvårdande ansiktsmask för känslig hud

Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask är en fantastisk produkt för dig med känslig hud som behöver extra vård och näring. Denna ansiktsmask är speciellt utformad för att lugna och återfukta huden, samtidigt som den ger en skonsam och behaglig känsla.

Fördelar med Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask

- Lugnar och återfuktar: Denna ansiktsmask är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att lugna och återfukta huden. Den verkar djupt in i huden och ger en omedelbar känsla av lätthet och fräschhet. - Minskar rodnad och irritation: För dig som lider av rodnad och irritation är denna ansiktsmask perfekt. Den innehåller lugnande ämnen som hjälper till att minska rodnad och lugna irriterad hud. - Ger näring och återställer hudens balans: Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask är rik på näringsämnen som hjälper till att återställa hudens naturliga balans. Den ger näring och stärker huden, vilket resulterar i en frisk och strålande hudton.

Användning av Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask

Applicera ett jämnt lager av masken på rengjord hud och undvik området runt ögonen. Låt masken verka i cirka 10-15 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten. För bästa resultat rekommenderas att använda masken 1-2 gånger i veckan.

Varför välja Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask?

Annemarie Börlind är ett välkänt och respekterat varumärke inom hudvård. Deras produkter är kända för att vara skonsamma och effektiva, och Sensitive Cream Mask är inget undantag. Med denna ansiktsmask kan du vara säker på att du ger din känsliga hud den bästa möjliga vård och näring. Beställ din Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask idag och upplev fördelarna med denna fantastiska produkt. Ge din hud den kärlek och omsorg den förtjänar!

Ytterligare information

Varumärke

Annemarie Börlind

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ANNEMARIE BÖRLIND Sensitive Cream Mask 75 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram