ANNEMARIE BÖRLIND SunLess Bronze Self-Tanning Lotion 75 ml

  • Naturlig
  • Solskyddande
  • Återfuktande

Denna brun-utan-sol produkt från Annemarie Börlind är en naturlig, solskyddande och återfuktande lotion. Med hjälp av denna produkt kan du få en solbrun hud utan att behöva utsätta dig för skadliga UV-strålar. Lotionen är berikad med naturliga ingredienser som ger en jämn och naturlig färg. Den hjälper också till att skydda huden mot solens skadliga strålar samtidigt som den återfuktar och vårdar huden. Med denna produkt kan du njuta av en vacker solbränna året runt på ett säkert och hälsosamt sätt.

238.00kr

  • ✅ Ger en naturlig solbränna utan att sola.

  • ✅ Innehåller ekologiska och naturliga ingredienser.

  • ✅ Återfuktar och vårdar huden samtidigt som den färgar.

  • ✅ Lätt att applicera och ger en jämn och streakfri färg.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas året runt.

Beskrivning

Annemarie Börlind Sunless Bronze Self-Tanning Lotion - En naturlig brun-utan-sol produkt för en solkysst hud

Annemarie Börlind Sunless Bronze Self-Tanning Lotion är en populär brun-utan-sol produkt som ger dig en vacker solbränna utan att behöva utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Denna lotion är perfekt för dig som vill ha en naturlig och jämn solbränna året runt.

Varför välja Annemarie Börlind Sunless Bronze Self-Tanning Lotion?

Det finns flera anledningar till varför Annemarie Börlind Sunless Bronze Self-Tanning Lotion är ett utmärkt val för dig som letar efter en brun-utan-sol produkt. Här är några av fördelarna: 1. Naturliga ingredienser: Denna lotion är framställd med noggrant utvalda naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden. Den innehåller inga skadliga kemikalier eller parabener, vilket gör den lämplig för alla hudtyper. 2. Jämn och naturlig solbränna: Annemarie Börlind Sunless Bronze Self-Tanning Lotion ger en jämn och naturlig solbränna utan att lämna ränder eller fläckar på huden. Den absorberas snabbt och ger omedelbara resultat, vilket gör det enkelt att applicera och få en fin solkysst hud. 3. Fuktgivande egenskaper: Utöver att ge dig en vacker solbränna, återfuktar denna lotion också huden. Den innehåller fuktgivande ingredienser som hjälper till att hålla huden mjuk och smidig.

Så använder du Annemarie Börlind Sunless Bronze Self-Tanning Lotion

Att använda Annemarie Börlind Sunless Bronze Self-Tanning Lotion är enkelt. Här är några steg för att få bästa resultat: 1. Förbered din hud: Innan du applicerar lotionen är det viktigt att förbereda din hud. Se till att du har rengjort och exfolierat huden för att få bort döda hudceller och få en jämnare applicering. 2. Applicera lotionen: Ta en liten mängd lotion och applicera jämnt över huden. Var noga med att fördela produkten jämnt över hela kroppen för att undvika fläckar eller ojämnheter. 3. Tvätta händerna: Efter appliceringen är det viktigt att tvätta händerna noggrant för att undvika att få färg på händerna. 4. Vänta och undvik vatten: Låt lotionen torka helt innan du klär på dig eller kommer i kontakt med vatten. Det kan ta några minuter för lotionen att absorberas helt. 5. Underhåll din solbränna: För att behålla din solbränna längre, applicera lotionen regelbundet. Var noga med att exfoliera huden regelbundet för att undvika att solbrännan blir fläckig eller ojämn.

Slutsats

Annemarie Börlind Sunless Bronze Self-Tanning Lotion är en utmärkt brun-utan-sol produkt som ger dig en naturlig och jämn solbränna. Med sina naturliga ingredienser och fuktgivande egenskaper är den skonsam mot huden och ger omedelbara resultat. Applicera lotionen enkelt och njut av en vacker solkysst hud året runt.

Ytterligare information

Varumärke

Annemarie Börlind

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ANNEMARIE BÖRLIND SunLess Bronze Self-Tanning Lotion 75 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram