APS Collagen C+ Hydroliserat Kollagen Pulver 180 g

  • Kollagenpulver
  • Hudvård
  • Naturliga ingredienser

Collagen C är ett hydroliserat kollagenpulver som främjar hudens hälsa. Med naturliga ingredienser bidrar detta kosttillskott till att förbättra hudens elasticitet och stärka naglar och hår. Kollagenpulvret är lätt att blanda i drycker eller mat och kan enkelt integreras i din dagliga rutin. Ge din hud den näring den behöver med Collagen C och upplev en friskare och mer strålande hud.

197.00kr

  • ✅ Ger stöd för hudens elasticitet och fasthet

  • ✅ Innehåller hydroliserat kollagen för optimalt upptag

  • ✅ Berikat med C-vitamin för ökad kollagensyntes

  • ✅ Lätt att blanda i drycker och mat

  • ✅ 180 g pulver räcker länge

Beskrivning

Aps Collagen C - Hydroliserat kollagenpulver för hud, hår och naglar

Aps Collagen C är ett kosttillskott i form av hydroliserat kollagenpulver som är speciellt utformat för att främja hälsan hos hud, hår och naglar. Med sina höga halter av kollagen och C-vitamin är detta tillskott perfekt för dig som vill förbättra din skönhet inifrån och ut.

Fördelarna med Aps Collagen C

Aps Collagen C innehåller hydrolyserat kollagen, vilket är en form av kollagen som är lättare för kroppen att absorbera och använda. Kollagen är ett protein som finns naturligt i vår kropp och spelar en viktig roll för att bibehålla hudens elasticitet, styrka och ungdomliga utseende. Genom att tillföra extra kollagen kan du hjälpa till att förbättra hudens struktur och minska synliga ålderstecken som rynkor och fina linjer. C-vitamin är också en viktig ingrediens i Aps Collagen C. C-vitamin är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler och främjar kollagenproduktionen. Detta kan bidra till att förbättra hudens hälsa och ge den en frisk och ungdomlig lyster.

Hur används Aps Collagen C?

Aps Collagen C kommer i form av ett pulver som enkelt kan blandas i vatten eller din favoritdryck. Det rekommenderas att ta en portion (ca 10 g) per dag för att uppnå de bästa resultaten. Pulvret är smaklöst och kan enkelt tillsättas i din dagliga rutin utan att påverka smaken på din dryck.

Varför välja Aps Collagen C?

Det finns många anledningar till varför du bör välja Aps Collagen C som ditt kosttillskott för hud, hår och naglar. För det första är produkten tillverkad av högkvalitativa ingredienser som är noggrant utvalda för att ge bästa möjliga resultat. Dessutom är Aps Collagen C tillverkat av ett välrenommerat företag som är känt för sina pålitliga och effektiva produkter. Genom att regelbundet använda Aps Collagen C kan du förbättra hudens elasticitet, styrka och ungdomliga utseende. Du kan också främja hårets och naglarnas hälsa och ge dem en vacker och glänsande look. Med hjälp av detta kosttillskott kan du uppnå en naturlig skönhet inifrån och ut. Sammanfattningsvis är Aps Collagen C ett kosttillskott som är speciellt utformat för att förbättra hudens, hårets och naglarnas hälsa. Med sina höga halter av kollagen och C-vitamin kan detta tillskott hjälpa dig att uppnå en ungdomlig och strålande look. Ta en portion per dag och njut av fördelarna med Aps Collagen C för en naturlig skönhet inifrån och ut.

Ytterligare information

Varumärke

APS Collagen C+

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”APS Collagen C+ Hydroliserat Kollagen Pulver 180 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram