Australian Bodycare Intim Wash 200 ml

 • Australian Bodycare
 • Intim Wash
 • 200 ml

Australian Bodycare Intim Wash är en intimhygienprodukt som är speciellt framtagen för att skonsamt rengöra och skydda den känsliga intimområdet. Produkten innehåller naturliga ingredienser som tea tree oil, vilket har antibakteriella egenskaper och hjälper till att förebygga oönskad lukt och irritation. Med en volym på 200 ml räcker produkten länge och är perfekt för daglig användning. Australian Bodycare Intim Wash är dermatologiskt testad och passar för alla hudtyper. Ge din intimhygien det bästa med denna skonsamma och effektiva produkt.

99.00kr

 • ✅ Mild intimtvätt för daglig användning.

 • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som tea tree oil.

 • ✅ Effektiv mot oönskad lukt och irritation.

 • ✅ Skonsam mot känslig hud och slemhinnor.

 • ✅ Dermatologiskt testad och rekommenderad av gynekologer.

Beskrivning

Australian Bodycare Intim Wash - För skonsam och effektiv intimhygien

Australian Bodycare Intim Wash är en intimtvätt som är speciellt framtagen för att ge skonsam och effektiv hygien för den känsliga intimområdet. Denna produkt är en del av Australian Bodycares sortiment av intimvårdsprodukter och är utformad för att hjälpa till att upprätthålla en frisk och balanserad intimflora.

Fördelar med Australian Bodycare Intim Wash

Den här intimtvätten innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden och samtidigt effektiva för att rengöra och skydda intimområdet. Här är några av fördelarna med Australian Bodycare Intim Wash:

 • Skonsam rengöring: Produkten är mild och skonsam mot huden, vilket gör den lämplig för daglig användning.
 • Effektiv mot oönskad lukt: Australian Bodycare Intim Wash hjälper till att motverka oönskad lukt genom att rengöra och neutralisera bakterier som kan orsaka dålig lukt.
 • Återfuktande och lugnande: Den innehåller naturliga extrakt som lugnar och återfuktar huden, vilket kan vara särskilt viktigt för att undvika irritation och torrhet i intimområdet.
 • Bevarar den naturliga balansen: Produkten är utformad för att hjälpa till att upprätthålla den naturliga balansen i intimfloran, vilket kan bidra till att förhindra infektioner och obehag.

Användning av Australian Bodycare Intim Wash

För att använda Australian Bodycare Intim Wash, applicera en liten mängd på fuktad hud i intimområdet och skumma upp. Skölj sedan noggrant med vatten. Produkten är lämplig för daglig användning och kan användas både i duschen och vid handtvätt.

Sammanfattning

Australian Bodycare Intim Wash är en skonsam och effektiv intimtvätt som hjälper till att upprätthålla en frisk och balanserad intimflora. Med sina naturliga ingredienser och förmåga att rengöra, återfukta och motverka oönskad lukt, är denna produkt ett utmärkt val för intimhygien. Använd Australian Bodycare Intim Wash regelbundet för att hålla intimområdet fräscht och välmående.

Ytterligare information

Varumärke

Australian Bodycare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Australian Bodycare Intim Wash 200 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram