Australian Bodycare Intim Wash 500 ml

  • Australian Bodycare
  • Intim Wash
  • 500 ml

Australian Bodycare Intim Wash är en intimhygienprodukt som kommer i en förpackning på 500 ml. Denna produkt är speciellt framtagen för att skonsamt rengöra och vårda den känsliga intimområdet. Den innehåller naturliga ingredienser som tea tree oil, vilket hjälper till att motverka oönskad lukt och irritation. Med Australian Bodycare Intim Wash kan du känna dig fräsch och ren hela dagen. Produkten är skonsam och passar för daglig användning.

179.00kr

  • ✅ Mild intimtvätt för daglig användning.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som tea tree oil.

  • ✅ Skonsam mot känslig hud och slemhinnor.

  • ✅ Hjälper till att förebygga obehag och irritation.

  • ✅ Ger en fräsch och ren känsla hela dagen.

Beskrivning

Australian Bodycare Intim Wash - För en fräsch och skonsam intimhygien

Australian Bodycare Intim Wash är en högkvalitativ intimtvätt som är speciellt framtagen för att ge dig en fräsch och skonsam intimhygien. Denna produkt är perfekt för dig som vill känna dig ren och fräsch hela dagen, samtidigt som den är mild och skonsam mot den känsliga huden i intimområdet.

Effektiv och skonsam rengöring

Australian Bodycare Intim Wash innehåller naturliga ingredienser som är kända för sina rengörande och lugnande egenskaper. Den innehåller bland annat Tea Tree Oil, som är känt för sina antibakteriella egenskaper och hjälper till att hålla underlivet rent och fräscht. Produkten är också berikad med glycerin, som hjälper till att återfukta och bevara hudens naturliga fuktbalans.

Fördelar med Australian Bodycare Intim Wash

- Skonsam och mild formula som passar för daglig användning. - Effektiv rengöring som tar bort oönskade bakterier och dålig lukt. - Naturliga ingredienser som är skonsamma mot den känsliga huden i intimområdet. - Återfuktar och bevarar hudens naturliga fuktbalans. - Ger en fräsch och behaglig känsla hela dagen.

Användning

Använd Australian Bodycare Intim Wash dagligen för att uppnå bästa resultat. Applicera en liten mängd på fuktad hud och massera försiktigt in. Skölj sedan noggrant med vatten. Undvik kontakt med ögonen. För bästa effekt kan du använda produkten tillsammans med andra produkter från Australian Bodycare Intimvårdsserie.

Sammanfattning

Australian Bodycare Intim Wash är en högkvalitativ intimtvätt som ger dig en fräsch och skonsam intimhygien. Med sina naturliga ingredienser och effektiva rengöringsegenskaper håller den underlivet rent och fräscht samtidigt som den är mild och skonsam mot huden. Använd den dagligen för att uppnå bästa resultat och njut av en fräsch och behaglig känsla hela dagen.

Ytterligare information

Varumärke

Australian Bodycare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Australian Bodycare Intim Wash 500 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram